Hurray hurray....

Jaha... så var det dags... dagen jag tyckte var sååå långt borta, nu är den här. Jag ska idag, tillsammans med mina vänner, fira att jag flyttar till Tidaholm.
Ja, jag ska ha en utflyttningsfest idag.
Mellan 18 och 19 ikväll kommer det börja dyka upp folk i min gamla lägenhet. De kanske kommer få lite av en chock då lägenheten är ganska rensad på saker. Sovrummet är inget gjort i så det ska vara igenbommat har jag tänkt. Festen hamnar ju ändå alltid i köket tillslut ;)
Gardiner och saker som står i fönstrena har fått stå kvar och även alla mina möbler finns kvar. Men saker som förr stod på möblerna är nu nerpackade i kartonger och står i min nya lägenhet hemma hos Mathias.

Jag HOPPAS verkligen att folk kommer ha en trevlig kväll. Om någon av er läser detta innan kvällen får ni gärna ta med er musik. En viss syster har pajat mina högtalare till datorn och jag kommer därför få köra på gamla hederliga cd-skivor....

Klaga inte heller på min s.k bergsprängare... har haft den sen jag var 12 och har just nu inget bättre att erbjuda... hehe... så....ehhh.... enjoy ;)

Ja, för övrigt hoppas jag att alla får det trevligt... jag har singstar, guitarhero och dansmatta,... alltid något som kan roa någon enstaka ;)

See ya at the paaaaartyyyyy!!!!!

Ett litet irriterat inlägg på rasten...

Har rast nu på jobbet. Passade då på att gå in på min facebook.
Där tittar jag såklart på startsidan om någon har skrivit något kul. Då var det en kille som jag för nåt år sedan snackade med och vars blogg jag läser någon gång ibland som hade gått med i en rolig grupp. Gjorde då som jag brukar göra när någon går med i en udda grupp... jag tryckte på "gilla" knappen.

Får en liten stund senare ett inlägg i min logg från denna människa där det står (på ett ungefär då jag raderade skiten på en gång)
"nähä, du var ju inte singel. Det trodde jag ju då du typ har varit "på mig" mycket på sista tiden. Eller ville du något särskilt kanske?"

Hur fan kan man för det första skriva något sådant till någon överhuvudtaget och sen skicka ett mail där det står:
"Oj, tog du bort mitt inlägg. Jag det var kanske lite dumt och kan missuppfattas. Jag skämtade ju bara"

Idag är inte mitt humör det bästa och jag skrev därför ett låååångt logginlägg tillbaka om att det var det mest korkade jag någonsin läst och att om han skriver mer såna grejer till mig "på skämt" så blockeras han från min sida. För att vara så självupptagen att man tror att bara för att någon trycker på "gilla" knappen så är de intresserade. jag då har då har man ingen bra självbild precis!!!

Jag som trodde att denna kille var en normal människa då jag snackade en del med honom om när mitt förhållande tog slut med Micke. En människa man kunde snacka med. Sen har vi inte haft någon kontakt på typ ett år så den kontakten man har är när man nån gång trycker på "gilla" knappen. Och nu ska man ens inte kunna göra det utan att människan inbillar sig att man är intresserad.
han vet ju att jag har pojkvän! *suck*

Och att ens skriva en sån grej på skämt... alla uppskattar inte såna skämt... särskilt inte JAG!!!! jag har mina vänner som läser där, min familj, mina arbetskollegor, min blivande sambo och även hans syskon. Det kan faktiskt uppfattas vääääldigt fel!
jag vet hur jag skulle uppfatta det om Mathias fick ett sånt inlägg iaf... och inte är det positivt!!!

Nähä... back to work..


Flyttar och donar...

Igår var jag på sjukhuset och röntgade mina leder. Jag var imponerad att min läkare ändå hade fixat mig en röntgentid. Mindre imponerad blev jag när jag läste på papperet jag fick hem i brevlådan:
Röntgen av:
Höger-hand
Höger-handled
vänster-hand
vänster-handled
höger-fot
vänster-fot

skitbra kanske man kan tycka... jaoo... helt okej... om det inte vore för att jag berättade för henne att det är mina fotleder som gör ont. Ändå fick jag nu lägga foten i en massa underliga vinklar för att den skulle kunna röntgas.
Den otroligt trevliga tjejen som röntgade mig berättade däremot att jag inte var den första patienten som kom och klagade på att läkaren inte hade lyssnat ordentligt.
Ska man gråta eller skratta?
Börjar tappa tilltron till vården helt och hållet!

Men min läkare vet bäst (enligt henne själv iaf).


Nu till något mycket roligare!!!

Om 2 veckor blir jag sambo...
Helt otroligt... jag ska helt plötsligt bo med, inte en, utan med tre personer. Ser så fram emot det!
Något som är ännu otroligare är att jag, för att kunna bo med dessa underbara människor, lämnar min hemstad Jönköping. 
jag lämnar Jönköping för Tidaholm.
Jag är faktiskt lite imponerad av mig själv. Detta hade jag aldrig trott för 2 år sedan. Men det kanske är så; det krävs att man träffar rätt person för att man ska våga ta "steget ut i stora världen". 
Mathias är den första killen jag har varit villig att flytta för. Och särskilt att flytta så långt som det ändå blir. Och det bästa är att jag ser fram emot det sååå mycket! Jag vet att jag kommer trivas kanon i Tidaholm! Gillar redan den lilla staden riktigt mycket! 

Så just nu är det bärande av kartonger, planerande av ekonomi och små"gräl" som utspelar sig runt mig och Mathias. Det små "grälen" handlar mest om att det brister i vår kommunikation. Vi menar exakt samma sak (kommer vi till slut fram till efter tjaffsande fram och tillbaka) men säger det olika och får inte den andra att fatta vad vi menar. Nyttigt men irriterande :) 
Däremot vårt planerande av ekonomin har gått riktigt bra. Verkar som att vi ser ungefär lika på hela ekonomi-grejen. Skönt, för gräl om pengar är det värsta jag vet! 


Nästa grej jag ser fram emot är såklart julen. Julafton ska vi spendera hos mina föräldrar och sen åker vi till Tidaholm på juldagen. Blir nog en mysig jul... däremot har jag ingen aning om vad man ska hitta på under nyår. Men den som lever får se! 

Ska försöka uppdatera mig lite bättre här på bloggen... :)

(sa jag sist också va?)

Kram på er underbara vänner!

 

RSS 2.0