Uruselt...

Idag är jag som vädret som kom förbi innan... jag är ett av de åskmoln som dundrade förbi!

Mitt humör är så illa och mina ögon skjuter blixtar!

Tur att jag var och fikade med Jojje, då var man tvungen att vara glad och någorlunda trevlig för en stund... men inte ens det lyckades muntra upp mig någon längre stund.

Ringde sedan Mathias på vägen hem och hoppas på att bli lite lycklig av att höra hans röst... han var inte vidare pratglad så det hjälpte inte heller vidare mycket.

Idag är en sådan där dag då jag vill trycka in huvudet i en kudde och bara skrika i några minuter. Eller sätta mig i soffan, krama på en kudde och låta tårarna spruta.
Sådant humör ska man inte låta gå ut över någon annan... särskilt inte när denna personen heller haft någon kanondag...

Blivit så fruktansvärt överkörd idag... har vant mig nu... men idag var det riktigt illa. Och vissa dagar orkar man det mer än andra. Idag orkade jag inte alls. Känns som att jag skriker och skriker... men ingen lyssnar ju för helvete! Inte länge kvar nu... inte länge kvar nu! Tur jag har Anna som jag fick spy galla över i några minuter innan idag, hon sa "vet inte hur jag ska hjälpa dig Nina"... men vännen... du hjälper ju genom att lyssna! Prata är vad jag behöver när jag är sååå ledsen! Det hjälpte så jag orkade med dagen!

Borde gå och lägga mig nu... eller så ringer jag Hannah... hon brukar ha vett i skallen när inte jag har det!


doggy-style-up-against-the-wall-thing

Samtal på msn:
"jag kör doggy-style-up-against-the-wall-thing i huvudet... PÅ REPEAT!!!!"
"Behärska dig kvinna"


Ja, vart drar man sina gränser?

"Om man går runt och fantiserar om sin polares kille, är man förjävlig då? Om man går runt och hoppas på att det ska ta slut mellan dem så att man själv får en chans att fånga upp honom, är man dum i huvudet då?"
NEJ, kära väninna... det kanske inte är det mest sunda för dig själv, men du är ju inte dum i huvudet. Så länge du inte gör något korkat så länge de har ett förhållande! Du får helt enkelt se till att hitta dig en annan man att hångla upp mot väggen med samma egenskaper som denna man har :)
Det var mitt relationstips för dagen... hehe...

Var ute och käkade lunch med en kompis innan idag... vi hade det supertrevlig... plankstek och hela köret... inte billigt men vääääldigt gott!
Vi kom in på en liten diskussion om att titta på andra när man är i ett förhållande..
Jag har inga problem med att Mathias tittar på andra tjejer... så länge han gör det på ett normal sett. Jag menar, man blir väl inte blind för att man är i ett förhållande. Han kommer ju fortfarande tycka att det finns söta tjejer därute i världen. Sen behöver man kanske inte vända på huvudet och snurra det tio varv när man är ute med sin pojk/flickvän... kanske känns lite väl onödigt och provocerande.

Då påpekade min väninna att hon inte skulle vilja att hennes framtida kille klädde av andra tjejer med blicken varken när hon var med eller inte var med. Sen tyckte hon att tycka att någon är söt är däremot helt okej.

Så, vart går gränsen? Och hur drar man den?
Alltid intressant att höra andras åsikter tycker jag!

Jag kan bara prata för mig själv. Jag är en person som har svårt för att se andra killar när jag är i ett förhållande och är kär och lycklig. Då ser jag bara honom och tycker att jag har den bästa killen i världen. Så har det varit och så är det absolut nu! Visst kan killar vara söta men det finns nog ingen som får mig att vrida på huvudet när jag är i ett förhållande.
Sen hur andra beter sig det får vara på deras samvete... så har jag bara mitt att tänka på :) Man måste kunna lita på den man lever med, och det gäller även sånt här. Man kan inte kontrollera en annan människa så in i minsta detalj. Tillit helt enkelt.

Extremt flummiga tankar en extremt sen kväll då Nina borde ha sovit för längesen...
men nu har jag iaf skrivit även idag... :)

Kommentera gärna :D

Ride on, see you...

Låten spelas upp om och om igen.... kan inte släppa den. Jäkla huvud!

Igår var det lördag... ganska självklart eftersom det är söndag idag. Men för er som tappat räkningen efter långledigheten så vet ni nu iaf att det är söndag idag. Och lördag igår...

Under lördagen bevisade jag åter igen att jag faktiskt KAN laga mat... när jag vill. Är man två är allting mycket roligare. Vi gjorde makaronilåda. Gjorde den för 6 personer och trodde att det skulle bli över, kunde vi ju drömma om. Var inte en sked kvar i formen efter att vi alla 4 hade ätit.
T.o.m Niklas åt som en tok, han som först trodde att han inte skulle tycka om det. Så, gott folk, även Nina kan lyckas ibland... med lite hjälp från Mathias ;)


Innan vi åt denna brakmiddag var vi ute o paddlade i Kyrkekvarn. Hur mysigt som helst. Var nog ute i ungefär 2,5 timmar sammanlagt.



Mathias, Elias och Niklas paddlar för fullt när jag sitter fram och fotograferar....


Efter ungefär 45 minuters tur kom man fram till ett kraftverk där man var tvungen att bära kanoten, så där vände vi. Kändes inte som någon jätteide att fortsätta och sen ändå behöva vända efter att ha kommit en liten bit till.


Elias och Niklas vid kraftverket. Nedanför är fortsättningen på ån som vi bestämde att inte paddla vidare på...


Även Mathias tittar på utsikten vid kraftverket...

På hemvägen ville Niklas sitta fram o och paddla så Mathias satte sig på golvet i mitten av kanoten, på en av barnstolarna. Vilket resulterade i att Nina fick uppdraget att sitta bak och STYRA! Skulle ju även paddla men det är ju inte vidare svårt, däremot att styra... ojojoj... men men, jag lärde mig till slut och det gick någorlunda bra hela vägen tillbaka.

Mina jeans var inte helt torra när vi kom fram, detta kan bero på att jag hade en liten Elias framför mig som satt och "pladdrade" för fullt så vattnet flög åt alla håll och kanter vid vissa tillfällen... men duktig var han :D

Paddlade längs med stigen där turerna med islandshästar går, oj vad jag blev sugen! CHARLOTTE, ska vi göra om det snart igen???

Senare framåt kvällen blev det godiskväll med filmtajm... mysigt värre :D

Livet har sina goda stunder...

Igår var det en röd dag i almanackan...
Hade lite svårt att bestämma vad vi skulle hitta på...

Nina fick den brighta iden att vi skulle sätta oss i en varm bil och köra 12-14 mil för att ta oss till den stora metropolen Vetlanda.
Detta istället för att sätta oss i en sval båt och paddla i den vackra naturen, braaa Nina...

Skickade iväg ett sms till Matte, min kompis i Vetlanda:

"Hej. Jag o Mathias och 2 barn tänkte våldgästa er framåt eftermiddagen kvällen någon gång och grilla lite. Svimma nu inte av chock! ;) Hör av er om det låter intressant. Kram"

"Chock"-delen handlar om att varken Matte eller hans tjej Edina trodde att jag någonsin skulle få tummen ur och ta mig till Vetlanda. Fick även höra när vi kom dit

"Erkänn att det inte var du som kom med iden"

Joooo.... det var det FAKTISKT!!! Det var FAKTISKT min ide, kan ni fatta att även jag kan vara så duktig och framåt? Ibland kan även jag överraska ;)

Tyvärr verkade grill-delen försvinna ur deras minne vääääldigt snabbt...

Jag satt bakom ratten och då går det lagom snabbt framåt... när vi kom till Jönköping var vi alla väldigt hungriga då ingen av oss hade ätit sen frukosten. Vi åt en varsin fransk hotdog och köpte en godispåse för att bli underhållna på resan ner.
Ingen blev speciellt mätt, precis som det var meningen, så vi fortsatte se fram emot grillkväll. Utanför Nässjö ringer Matte och undrar vart vi är.

"Vart är ni?"
"Utanför Nässjö"
"Va? har ni inte kommit längre?"
Ja, vi åkte ju från Tidaholm, det tar en stund"
"jahaaa... jag trodde att ni körde från Jönköping. Ja, jag är jättehungrig så vi får typ ta en pizza eller kinamat när ni kommer. Vi orkar inte grilla, vi är för hungriga"
"----------"

Där fick Nina lilla brytet... VAAA??? INTE GRILLA??? Men men men men..... *Suck* okej då...

Så... vår resa, på typ 12 mil, slutade på mcdonalds i Vetlanda... wohooo... Nina jublade av lycka. Jag har ALLTID viljat äta pommes o en stor cola på mackedonkan i Vetlanda. Min lycka är nu gjord!

Därefter for vi vidare till deras helt underbara lägenhet, riktigt snygg och jag vet sedan tidigare att Matte är duktig på inredning och återigen bevisade han det.

Var hemma runt 23.30, 2 trötta barn, 1 trött hund, 1 trött Nina och 1 trött Mathias. Slocknade sedan ganska snabbt allihopa...

Nu ska jag återvända till soffan där en väldigt go kille befinner sig just nu...

Vårkänslor...

Satt o tittade igenom bilder jag hade tagit men som aldrig kommit upp på min blogg. Och nu när jag är sjuk o tråkig så kände jag att jag behövde lite glädje mitt i allt.
Så här kommer de bilder som fick mig att le. Sen vet jag inte om jag log på grund av minnena de bär med sig eller om det är på grund av sommarkänslorna man får av dem. kanske lite av varje.

Anden satt i en buske och tittade på oss när vi gick förbi. Var på promenaden ner mot vätterstranden. Man blir bara så glad när man ser den här bilden.

Vad är mysigare än att vara ute och gå i skogen?


  Minns inte om nyckelpigan har fått vara med innan i min blogg. Men gissa om man får lyckliga vårkänslor när man ser denna lilla krabat... även om den är en aning suddig :P

Nähä... nu ska jag packa klart och återvända till Tidaholm och försöka piggna till så småningom...

Puss o kram på er

Kära syster yster... nu är du fast ;)

Min syster har gjort sitt livs misstag... hon har avslöjat adressen till sin blogg för sin storasyster. Och eftersom hennes storasyster nu heter Nina Kjellberg och är extremt nyfiken så finns det inget som passerar obemärkt förbi.
Min syster påstår att hon "råkade" lägga ut adressen till sin blogg när hon skrev en kommentar på min blogg. Hon "råkade" allså.. ja, det är så det låter.
Men jag vet, och alla andra vet, att hon såklart ville avslöja sin blogg för sin älskade syster. Sen att det skulle visa sig vara hennes livs misstag, ja, det kunde ju inte hon veta.
När jag väl börjar läsa en blogg så slutar jag aldrig... muhahahaha (skrattar väldigt häxlikt skratt)

Har redan fått veta en hel del, och detta är bara början.
Mitt första mysterium blir irländaren... vem är denna man och vad gör han i min systers liv?

Om 2 veckor fyller min syster vuxen... hon blir alltså 18 år gammal. För exakt halva hennes liv sedan (9 år allså, om någon inte kan räkna snabbt i huvudet) var det jag som fyllde vuxen. Livet går äckligt snabbt ibland. Och hur har hon kunnat bli så gammal så snabbt? Var inte längesen man inte fick röra hennes toviga hår för att göra flätor och inte heller längesen hon var en irriterande liten skitunge. Nu för tiden är hon en irriterande stor skitunge istället. Vet inte vilket som är bäst...

Hon skulle sovit hos mig inatt... tyvärr är jag inte hemma så hon får sova i min lägenhet själv istället. Jag vet att hon gråter stora tårar av saknad för att jag inte är där, men jag hoppas att hon står ut med att få hela min lägenhet för sig själv.

Jag, ja jag befinner mig just nu i Tidaholm. Just nu sitter jag framför en dator men resten av tiden sedan igår eftermiddag har jag spenderat sovandes i en säng.

Vi var o spelade minigolf igår jag, Mathias och pojkarna. Var på äventyrsmingiolfen och hade det supermysigt. Sedan skulle vi åka mot Tidaholm. Jag fick sällskap av en pratglad liten pojke i min bil i sätet bredvid mig som snackade oavbrutet fram till skylten för Tidaholm där han slocknade på nån minut. Det blev helt plötsligt förvånansvärt tyst och när jag tittade bredvid mig satt han där med keps och huvudet på sne och sov så gott.

Redan under resan hit kände jag att huvudvärk var på väg och packade därför med mig en flaska med dricka. Denna dricka tog slut ovanligt snabbt. Var en viss liten pojke som satt med stora ögon och bad om att få smaka lite då och då, sånt kan man bara inte motstå. 
Vi stannade till vid Rävafallet och lät Lea springa efter pinnar och filmade när hon hoppade i vid fallet. Var ett jättevackert ställe och jag åker gärna dit igen. Men nästa gång med en picknickkorg.... dock helst med samma sällskap som igår.

Mathias vid Rävafallet


Rävafallet i all dess prakt.

Väl hemma hos Mathias (Där jag såklart befinner mig nu) kände jag hur jag mådde skit helt enkelt. Kände mig febrig och hade ont i hela kroppen. Sedan dess har jag inte varit vaken många timmar. Känt mig väldigt asocial... men tur man har en så söt och underbar pojkvän som tar att man är sån här och ändå vill att man stannar kvar.

Tvivlar på att jag kommer kunna jobba imorgon heller, mår fortfarande skit och känner mig orkeslös i hela kroppen.

Läser just nu Isprinsessan den verkar vara lika bra som resten av böckerna av Läckberg, så den blir bra underhållning de resterande timmarna som Mathias är på jobbet.

Tillbaka till sängen...

Men först.... snoka i syrrans blogg... hehe... vill hon ha något helt privat får hon skaffa sig en dagbok! :) Nätet är inget privat ställe... kommer aldrig att bli!!

Puss syster yster, du får försöka överleva utan mig inatt ;) 

Vet inte vad jag ska säga...

Vart i Forserum nu efter jobbet. Kollade först på när mina brorsöner tränade fotboll. Min andra bror, Patrik, var också där så jag bestämde mig för att hänga med honom hem en sväng o hälsa på hos dem. Jennie var tyvärr i Stockholm på tjänsteresa men det var trevligt att sitta ner o snacka med brorsan i några timmar.
Det vi snackade om var tyvärr inte lika trevligt. Om jag var på dåligt humör för detta tidigare så är det inget mot vad jag är nu. Känner mig så maktlös, vad ska man göra? Och mitt i hela skiten finns en person som inte verkar bry sig ett skit, totalt känslokall för allt man säger. Helt galet! Varken jag eller brorsan vet hur man ska gå vidare och frågan är om man KAN göra något mer. Jag tycker att han har gjort väldigt mycket mer än vad som "krävs" av honom...

Så sorgligt bara att människor ska behöva lida.

Efter en timme eller två bytte vi samtalsämne, det behövdes vid det laget. Så då kom såklart Mathias upp i samtalet. Brorsan tycker att det är hög tid att jag tar med honom ut o presenterar honom, han lovade med skoj i blicken att inte skämma ut mig. Hmmm... trevlig bror man har. Vet att Patrik inte skulle skämma ut mig, det är han alldeles för trevlig för...innerst inne.

Känns inte bättre nu än innan jag började skriva. Ville skriva av mig lite agressioner... det funkar inte när man inte kan skriva fritt. Och fritt vill jag inte skriva om detta ämne då jag inte vet vilka det är som läser min blogg.

Får ringa och prata med någon eller städa av mig lite agressioner, det kan hjälpa.

Inte singel längre då....

Ja, då är man nu i ett förhållande... ja, med Mathias, om det var någon som inte hade listat ut det ;)
Har väl kanske inte känt mig som singel på ett tag och jag vet att mina närmsta vänner absolut inte har sett mig som singel. Men för mig är det ändå ganska skönt att veta att jag verkligen har ett förhållande nu, veta vart man står helt klart sådär.
Jag är ju ändå kär i killen, hihi, och då vill jag ju att han är min helt och hållet, hehe...


Sitter just nu i Tidaholm och tittar med ett halvt öga på tv, funderar skarpt på att läsa en bok och resten av ögonen har blickarna mot datorn.
Mathias ska spela fotbollsmatch om 50 minuter och samlingen började för 10 minuter sen. Så det är en stund sedan han åkte.
Har fortfarande inte bestämt om jag ska åka och titta på honom eller om jag ska ligga här, antingen på soffan eller i sängen, och sjunka ner i en av böckerna jag har med mig.
Jag väljer mellan böckerna Isprinsessan av Camilla Läckberg och Änglar av Marian Keyes.
Det är ju faktiskt ganska mysigt att bara ligga här och vänta på att han kommer hem igen, trevlig känsla...

Änglar fick jag av Anna. Hon hade med sig en kasse med böcker till jobbet som hon inte ville ha. Så då, bokmal som jag är, passade jag på att ta två böcker jag ännu inte har läst.
Anna, nu blev du återigen omnämnd, nöjd nu? haha

Isprinsessan köpte jag tillsammans med 2 andra böcker av Läckberg när jag hade läst Järnkorset av henne som jag fick av mamma i julklapp. Tyckte att hon skrev riktigt bra och kände att det var dags att gå på bokrean och se om man hittade fler bra böcker av henne.
Inte en enda av böcker som jag köpte har jag hunnit läsa ännu, har lyckats komma andra böcker i mellan. Har bland annat läst Mamma sa att jag var sjuk och innan jag dör. Den första boken var sådär och lite seg att läsa med den andra boken var väldigt svår att lägga ner när jag väl hade börjat.

 Jag börjar bli hungrig... är minst 2,5 timmar kvar till jag ska äta något. Funderar på om jag ska hitta till affären och köpa en chokladbit och fylla magen med så länge...

Nu är det i vilket fall dags att avsluta bloggen för idag... berättar om helgens händelser en annan dag.

Lite allt möjligt....

Gjorde precis ett psykologitest som jag fick på mailen. Ett sånt där kedjemail... men men, passade på att göra det. Det stod ju trots allt att det var Dr Phil som har utformat det, wow, då kan man ju inte låta bli alltså...
Jag svarade på 10 frågor, allt från hur jag sover på natten till hur jag sitter när jag slappnar av till hur jag bemöter andra människor.

Här blev resultatet för mig på de 10 frågorna: Jag fick 42 poäng vilket då betyder att jag är:

41 TO 50 POINTS:  Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical, and always interesting, someone who's constantly in the center of attention, but sufficiently well balanced not to let it go to their head.  They also see you as kind, considerate, and understanding, someone who'll always cheer them up and help them out.


Det låter ju faktiskt inte helt fel. Jag är väl kanske ändå en ganska vettig människa innerst inne, hihi.

Är det någon som vill ha testet så finns det på min mail så då är det bara att be mig skicka det.


Min helg

Ja, vad ska man skriva om min helg? Den har varit helt underbar! Har haft så mysigt! Har fått umgås med Mathias hela helgen och har trivts kanon varenda sekund av den tiden!

I torsdags öppnade Björnholmen och Mathias och hans kompis Chrille hade bestämt sig för att hänga med ut och se vad det är för ett ställe och om det gick att festa på.

Det vill jag lova att det var, iaf den kvällen! Vi hade 1200 gäster, det är mer än vad det har varit på väääldigt länge! Jag var helt slutkörd efter den kvällen! Kom hem halv 4 på morrnen och fick torka skit. Min hund kunde inte hålla sig så länge. Torka skit är inte så kul när man kommer hem helt slutkörd mitt i natten, gav till en suck, även att inte Lea kunde hjälpa det.

Hade berättat för Helena, min chef, innan att jag skulle dra med 2 killar ut. Varav den ena är en kille som jag träffar/dejtar. Bland hennes första kommentarer var "Så, är det du som är the new boyfriend"....hmmm... braaa Helena, hehe. Blev lite konstig situation där kanske...

Fredagen gjorde vi minsta möjliga, låg typ i soffan hela dagen och bara mös. Tog en promenad till Österängen på kvällen för att säga hej till Matte och Edina. Blev hembjudna till dem på grillkväll. Något jag känner att man måste ta tag i, åkte ju inte dit senast jag blev bjuden.
Matte har verkligen hittat en supergo tjej, kul att det går så bra för dem! Han som inte trodde på kärleken... även han föll dit till slut.

Lördagen for jag till A6... ensam. Mathias passade på att åka hem och städa inför kvällens aktiviteter. Han skulle ha lite fest. Så jag shoppade lite och sen for jag så fort det bara gick efter till Tidaholm.
Kände redan under dagen hur trött jag var men tänkte att det blir väl bättre framåt kvällen, som det alltid blir med kvällspigga Nina. NEPP!!!! Så blev det inte alls!
jag var seg och trött och tråkig hela förbannade kvällen! Mathias systrar och vänner måste ha trott att jag var helt knäpp i huvudet! Men det bara snurrade i huvudet på mig. Så när det var dags att gå ut och titta på alla bilar och sånt där så frågade jag Mathias om han verkligen ville ha med mig ut. Kan inte tänka att jag var något speciellt kul sällskap just då. Men han ville ha med mig, konstigt nog, hihi.
Hade faktiskt stannat hemma utan att ta illa upp om han hade sagt att han hellre gick ensam. Vet ju själv hur trist jag var, var så jag skämdes under tiden jag var tråkig. Men när jag är sååå trött så finns det inget jag kan göra som gör det bättre. Och att ens försöka börja prata med människor, nej, kommer inte på en enda vettig meningen eller fråga som man kan säga. Helt galet, men så är det. Som sagt, det var rejält snurr i mitt huvud. Och ja, jag var faktiskt nykter.

Söndagen såg vi en helt galen film med Niklas och Elias, "Beverly Hills Chihuahuas", trodde inte att den skulle vara bra men jag skrattade ordentligt några gånger. Kan tänka mig att den uppskattas av många barn!
Senare fick jag en pik om att jag inte hade tagit några bilder till min blogg. Så genast satte jag igång att fotografera. Alla bilder tänker jag inte lägga upp, en del vill jag ha helt för mig själv. På kvällen åt vi tortillas och Elias spydde. Då blir man lite nojjig om det är magsjuka eller bara att han ätit för fort. Men blev inget mer av det sen... som tur var.
Stannade sedan hos Mathias till måndag morgon då jag mot min egen vilja gick upp ur sängen och körde hem till Jönköping och en ny arbetsvecka.


      Puss                           Mathias och ostbågar... kan inte bli bättre!



Dags för mig att nana för kvällen... läsa en stund först kanske. Ska påbörja en ny bok. Har 5 att välja mellan, blir ett svårt val.



RSS 2.0