1 år... bara början på allt det underbara :)

Mmm... tiden har gått så otroligt fort. Men nu har dagen redan varit här. I helgen som var är det exakt ett år sedan jag träffade Mathias... träffade honom först på fredagen och sen mer på lördagen! Och, ja, sen vet vi ju hur det gick ;) Jag kan nog inte beskriva hur kär jag är och skulle jag få för mig att göra det så skulle alla singlar som läser detta spy på sin skärm av allt gulligull... så jag låter bli ;)

I fredags åkte Mathias och Chrille till Göteborg för att gå på konsert och lyssna på Freedom Call. Jag valde att inte följa med och istället vara hemma med pojkarna och ha fredagsmys. Så min kusin, Hannah, följde med hem efter jobbet sen hämtade vi pojkarna hos deras farmor och farfar och åkte och köpte pizza. Därefter blev det godis, tv och sällskapsspel fram till ögonen på dessa 2 små pojkar stod i kors...hihi. Blev en saga och sen fanns det 2 snarkande pojkar i varsin säng inne i deras sovrum. Ett tag var det bra nära att de somnade framför tv:n och vore det inte för det hägrande spelet som de såg fram emot så hade de nog gett upp och somnat redan då.
Mathias kom hem runt 1-tiden på natten med en snygg t-shirt till mig som det stod "Call girl" på.... frågan är nu bara om man vågar bära den på jobbet? Kan ju missförstås lite kanske?

Lördag morgon åkte Mathias till fotbollsträning. Under tiden åt vi frukost och jag var en häxa och vägrade pojkarna tv-spel... hihihi!
Runt halv två kom Mathias hem och ropade ut mig i hallen. Jag tänkte att han hade köpt hem något och behövde hjälp att bära... på sätt och vis kanske det stämde.. men det var inga varor! Han hade köpt hem rosa jättevackra rosor till mig och ett såååå fint kort med några väl valda ord som gjorde mig riktigt glad. Allt detta för att det var ett år sedan vi träffades. Herregud, jag måste växa till mig i romantik om jag någonsin ska kunna mäta mig med denna underbara människa!

Senare på dagen åkte jag och Hannah till Jönköping. jag hämtade Elin, lämnade av Hannah och körde vidare till Anna och vår after work. Vi blev mycket folk och jag hade riktigt riktigt skoj med alla människor fram till min nacke började värka. I början tänkte jag att det skulle gå över efter en liten stund om jag bara ignorerade det. Tyvärr gjorde det inte det... så åter igen satte mina idiotiska leder stopp för något kul. Jag gick hem till brorsan för att sova när alla andra gav sig av till krogen :(

Söndagen hoppade vi över sista tillfället på dansen för att jag fortfarande hade ont och kände mig hängig... och ännu har det inte gått över. Vaknade i morse och hade värk i både den ena och andra leden. Även ryggen värkte och då kände jag att jag inte skulle orka med att jobba med denna värk idag!

Imorgon är en ny dag... och först då vet jag hur jag mår då...




Vart olydig... :P

Låg i soffan och råkade se Halens-katalogen... råkade börja bläddra i den och helt automatiskt så reste sig kroppen från soffan, gick fram till datorn och loggade in på Halens hemsida....
Där började fingrarna klicka på en massa varor som kroppen såååå gärna ville ha.
Sen är det så att hjärnan tänker "jag kommer ändå inte vilja ha allt, hälften skickas ändå tillbaka så lika bra att beställa mer än plånboken tillåter så blir det lagom till slut"... så fingrarna fortsatte klicka ett tag...

Är ju supernöjd och de flesta av kläderna kommer i mitten av mars. Så imorgon ska jag göra en ny rensning av min garderob så inte Mathias stryper mig när han läser det här inlägget.

Men, Mathias, titta vad fina kläderna är... man kan ju lixom inte mostå jämt...






Kan knappt vänta tills jag får prova och se om några av plaggen passar :)


En orkester i mitt huvud...

Ja, en orkester med otroligt mycket bas... så som det dunkar därinne!
Har nu haft huvudvärk i 4 dagar i sträck, börjar bli aningen påfrestande. Igår när jag skulle somna hade jag även riktigt ont i mina leder.... särskilt i nacken och armarna.
Igår var jag och jobbade, kan inte påstå att jag var något solsken precis men gjorde så gott jag kunde. Och Anette var nöjd med att jag log då och då så en helt hemsk bitch var jag väl inte... även om det kändes så mestadels av tiden.
Idag stannade jag hemma... orkade inte dra mig upp ur sängen med ett än värre bultande huvud idag igen... är så trött och mår riktigt kasst.

Mathias jobbar kväll den här veckan så han jobbar 14-22.... trodde jag skulle bli lite ompysslad nu under förmiddagen då ;) Men icke, han stack iväg för att fika vid 10-tiden och verkar inte ha några planer på att komma hem. Så jag får pyssla om mig själv och då och då får jag en mysig puss av Lea som undrar hur det är med mig när jag ligger utslagen på soffan.
Skickade för en stund sen iväg ett sms till Mathias om att han GÄRNA får köpa med något sött och onyttigt när han kommer hem... så jag har något att tycka synd om mig själv med när jag ska ligga här ensam hela dagen framför tv:n.
Fick inget svar på den frågan... så är nog inte värd något sött och onyttigt :(

När man har huvudvärk... eller kanske ska skriva; när JAG har huvudvärk så är jag otroligt duktig på att överdriva saker och ting och tycker lite extra synd om mig själv. Jag menar, man går ju runt och är lipfärdig hela tiden! Och då snackar jag inte om när man har lite lätt huvudvärk som ligger där och gömmer sig utan jag snackar om orkestern som kör på med full bas och vägrar ge upp innan man spyr!

Det är sååå otroligt tråkigt att ligga här hemma och inte göra något. Samtidigt känner jag ju faktiskt att idag skulle jag inte orka göra något ändå... huvudet och lederna tar för mycket på krafterna och humöret!
Missar även dansen idag... och det är otroligt irriterande! Jag gillar inte att missa dansen, jag älskar ju att dansa!

Och är jag hemma imorgon så missar jag ju säkerligen dansen i parken imorgon kväll...ännu mer irriterande! Nu när jag äntligen har fått in Mathias på tankarna om att kanske kan man ändå gå till parken och bugga lite. Jag lovar att det inte har varit lätt!
Men bara tanken på att dansa just nu får det att bulta än mer i huvudet så jag har svårt att tro att jag skulle klara av att dansa det närmsta dygnet åtminstone!

På lördag kommer Elin och Stefan hit på middag och för att tjöta lite och umgås. Det ser jag verkligen fram emot och jag hoppas att jag är frisk tills dess! Det är nästan ett MÅSTE!
Vi vet bara inte vad vi ska laga för mat. Elin är glutenallergiker och då finns det en hel del som hon inte kan äta. Så om någon har något bra tips så kommentera gärna :)

Nähä.... nu är det dags att sluta ögonen lite och få orkestern att ta en liten liten kort kort vilopaus... kanske?



RSS 2.0