Skoskav? Då är du inget för mig ;)

Ja, något fel gör jag ju i mitt val av killar...

Nästan varenda en av de killar jag haft har haft något slags problem som på ett eller annat sätt ställt till det.

Diskuterade detta med Jojje och han föreslog att jag skulle göra psykologiska tester på varenda kille nu framöver.

Jag sa att minsta problem jag ser så lägger jag benen på ryggen och springer.

Så... har killen skoskav kan han vända redan nu... haha...

Nej, mest ett skämt...
men nästa kille jag träffar och blir kär i och vill leva mitt liv med hoppas jag är vettig. För flera tokar orkar jag inte med. Tycker att jag absolut har fått min dos nu!

Så:
Knark- BORT!
svartsjuka- BORT!
Depressioner- BORT!
Agressivitet-BORT!
Känsloproblem- BORT!!
Lögner- BORT!
Allt annat icke normalt- BORT!!
Hundallergi-BORT!
Hundavsky- BORT!

Hihi... nu har jag inget missat....

NU kan jag sova lugnt :)

Puss på mina vänner

Life is a rollercoaster... Tina Turner någon????

Hur livet kan gå från så bra till så kasst på så kort tid är något jag inte förstår!

Kanske skulle ta och berätta. kortfattat om det går, om min helg.

Fredagen var jag ute i buschen, också kallat mina föräldrars hem :)
Träffade brorsan och hans pojkar. Så vi åt glass och kakor och sen gav vi oss ut i snön med Lea. Sprang runt på ängen bakom ladugården. De hade hur kul som helst, förutom att Kevin blev lite sur ett tag för att Lea hellre sprang efter Isac istället för efter honom. Stoooora problem...

Isac och Lea


Hade sett fram emot lördagen i flera dagar för då var det änltigen dags att gå ut med mina goa kollegor igen.
Anna, Annika, Anette och Ludde. Sen hängde även "grannen" på, Emelie, och jag tog med mig Lea. Anna fick också dit en av sina vänner, Madde.

Men först var det dags att rida igen. Så ut till stallet det bar. Valle var riktigt pigg, eller förvånansvärt pigg kanske jag ska säga. Jag blev lite chockad, det var som att sitta på en annan häst.
Han hade bestämt sig för att hänga på i Tippans tempo, eller ännu bättre, gärna ligga lite före. Har aldrig suttit på Valle när han har varit så pigg, oj vad det gick undan. Varenda gång vi skulle trava bestämde sig Valle för att det var roligare att galoppera!

Sen när vill Valle galoppera??? Hihi... tjockisen!!!

Så, det blev massa galopp och Nina sken i kapp med solen :)
Tog även lite kort på Tippan där hon gick så vackert bredvid oss med Mia på ryggen.

Mia och Tippan

När jag kom hem, tidigare än jag räknat med, så började jag göra mig klar för festen.
Fick under tiden jag gjorde mig klar ett "skål" -sms och blev ännu lite mer taggad att dra iväg på fest.

Jag, Emelie och Lea tog sällskap bort till Anna som inte alls bor långt härifrån. Köpte mig något att äta på vägen för det var något jag hade glömt bort helt under dagen.

Festen var jätterolig och hur lyckad som helst.

Fick redan då ett konstigt sms men var lite småfull och tänkte inte mer på saken.

Kom ut på krogen, fulla och glada och på partyhumör runt halv 11. Lite lagom då Hv hade gått till final och vi var rädda att det skulle bli packat framåt kvällen.

 Hade på krogen en supertrevlig kväll med en supertrevlig kille så kollegorna såg jag inte så mycket av. Vi splittrades, precis som sist, nästan när vi gick innanför dörrarna till Harrys. Ludde och Emelie ville se på fotboll så de satt nog där hela kvällen. Jag satt ju och pratade med en söt kille hela kvällen så jag syntes nog inte heller till så mycket och Anna och Anette sprang runt en stund för att sedan gå hem lite tidigare.

Ja, lördagkvällen/natten var kanontrevlig och riktigt lyckad!

Sen kommer då söndagen....

Den började riktigt riktigt bra...
Åkte på kalas och firade Kevin. Den lilla plutten fyllde nu 6 år och blir stora killen som ska börja fsk-klass till hösten, inte klokt vad tiden går fort!
Satt med Isac i knät typ hela tiden, de är ju så mysiga, tänk vad glad man blir av en kram av de pojkarna! Sen att de kommer springandes och skriker "Jag har saknat dig" när man träffades för 2 dagar sedan, det gör saken bara ännu bättre.
Jag och Isac myser på kalaset.

Fick även en uppblåst ballong av Kevin när jag skulle åka hem, så den ligger nu här hemma i lägenheten, utom räckhåll för Lea. 
Han tyckte att jag skulle ha den, hihi, gulligt av honom!

Följde med syrran hem till buschen.Vi tog omvägen förbi Jkpg, lämnade av Lea och köpte max-mat till en bakfull Nina som bara ätit glass på kalaset under dagen.
Låg sedan och käkade max-mat, ostbågar och mös i soffan ute hos mamma och pappa tillsammans med syrran fram till klockan var typ 21.00. Sen gav jag mig av hemåt.

Sen började skiten som gör att mitt liv och känslor just i helgen och idag är som en berg och dalbana.

 MItt ex och fram tills nyligen vän, "M", hörde av sig.
Han frågade genast om jag hade träffat någon på krogen. Vet i fan vad den frågan kom ifrån då han aldrig frågat så tidigare och jag inte har för vana att träffa killar på krogen. Han påstod att det var hans sjätte sinne.
Ja, iaf, jag svarade precis som det var då han är en vän som alla andra.
Tyvärr.... var han visst inte det. För människan flippade ur och skulle säga upp kontakten med mig. Jaha, tänkte jag, orkar ens inte ta en diskussion om detta då det inte är värt det. Så, nu har jag ingen att gå på Tina Turner med.. så har du 1000 kr, vill hänga på och gillar Tina Turner... HÖR AV DIG!!!!!

Ett tag senare när jag snackade med Hannah ringde han igen.
Jag ringde då upp efter ett tag och han sa då, väldigt kortfattat, att han inte skulle leva fram till sommaren. Ett liv utan mig var visst inte värd ett skit utan därför skulle han ta livet av sig. HADE INGEN ANING OM ATT KARLN FORTFARANDE VAR KÄR I MIG!!!

Jag lade på luren men mår nu inte alls hundra bra...
Har däremot bestämt att jag inte ska ta i detta ens med tång. Redan varit i denna situationen med psykopaten, Koffe, och jag vägrar gå ner mig igen för någons skull. Skickade därför iväg ett mail och ska nu försöka att tänka så lite som möjligt på saken.
Men den människan är, i vilket fall, för evigt borta ur mitt liv. Att lägga över en sån sak på mig är SKIT och det gör man bara inte!!!!
Som jag har ställt upp för honom alltid och tagit så mycket för hans skull och han gör något såhär urbota dumt... NEEEEJ... det finns inte!!! Och hans familj... ne....jag vill inte ens tänka på det mer!!!

LIfe is a rollercoaster!!!!

Puss alla mina underbara, äkta, vänner!!!

Zaphod...

Ikväll har jag varit och hälsat på mitt ex, Jimmy, och min gamla katt Zaphod.



Jag och Jimmy bodde ihop i typ 2,5 år och var tillsammans i nästan 4 år. Under den tiden hade vi 2 katter. Den ena katten hade jag när jag träffade Jimmy och den andra skaffade vi som sällskap till den första katten.
Den andra katten döpte vi då till Zaphod. Alla ni som läst liftarens guide till galaxen vet precis vem Zaphod är och vad vi fått namnet ifrån. Ni som inte vet vad jag snackar om: läs liftarens guide till galaxen.



Iaf, åkte hem till Jimmy i tron om att jag skulle bli bjuden på våfflor. Så blev inte fallet. När jag kom dit var det meningen, enligt Jimmy, att jag skulle blanda min egen våffelsmet och göra mina egna våfflor då han redan hade ätit.

Jag tappade genast suget efter våfflor! Så satt i hans soffan, vår gamla soffa som han nu desperat försöker bli av med, och glodde på hockey.
HV vann med 4-1 och såklart hade Jimmy satsat på det och vann därför 700 spänn. Liiiite irriterande.

Ps: Vill någon ha en sönderklöst hörnsoffa så är det bara att säga till mig så lovar jag att säga till Jimmy att du är intresserad.

Innan idag var jag ute och gick med Emelie. När jag kom hem kollade jag på klockan och vi hade då varit ute i 1,5 timme. Ganska bra faktiskt. Iaf gick vi längs med vätterstranden och såg en del häftiga "isskulpturer" som hade formats av stormarna och kylan de senaste dagarna.




 Imorgon blir en ensam hemmakväll framför tv:n så fort jobbet är avklarat. Ska bli så skönt! En påse ostbågar och en stor cola... mumma! Det var ett tag sen vill jag lova!

Nu orkar jag inte skriva mer för idag...

Puss på er alla sötnosar och en särskild puss till Zaphod, min lilla söta darling!

Huvudvärk och dåligt humör

Onsdagen var meningen att jag skulle spenderat min eftermiddag/kväll i stallet. Men så blev inte fallet. (osch, jag rimmade, coolt)
Kände redan på jobbet att jag inte mådde hundra och var på allmänt dåligt humör med spänningar i huvudet. Min stackars kollega tyckte nog inte att jag var allt för rolig.

Så när Mia ringde ställde jag in, dels för huvudvärken och dels för mitt ekonomiska läge såhär precis innan lön.
När jag kom hem funderade jag på att åka hem till en kompis och titta på hockey, ja, det var ju HV som spelade, någon gång får man väl offra sig.
La mig på soffan en timme och tänkte att min huvudvärk kanske berodde på trötthet. Vaknade en timme senare med ännu värre huvudvärk än när jag gick och la mig. Kände då att min kväll skulle spenderas i soffan med så lite som möjligt att göra.
Satt en stund vid msn och även en stund i telefon. Annars var min kväll riktigt lugn och skön. Somnade också ovanligt tidigt.
Nu sitter jag på jobbet. Ska snart gå ut och leka men för tillfället har jag rast.
Tur att jag har kort arbetsdag idag. Min bensin räcker bara hem så jag kan inte åka hem till hunden på rasten idag eftersom lönen kommer först imorgon och mitt konto står på -87kr. Wohoo..

har nu skrivit ut 30 målarbilder till kvällsfritids. Massa roliga så som pet shop, star wars och my little pony. Hoppas att det uppskattas.

                                                                  




Nu ska jag ut och leka!

Puss          


Klädvisning

Hjälpt mamma idag...
hon skulle ha klädvisning med sitt företag hemma hos mormor. Oftast har mamma klädvisningar ute i butiken då hon samtidigt bjuder sina kunder på något gott att äta och de kan sedan fritt kolla på vad de vill ha.
Men den här gången skulle vi frakta MASSA kläder hem till mormor för att bära upp dem i lägenheten och sedan packa upp, hänga upp och lägga upp dem. SÅÅÅ jobbigt!
Men det var riktigt kul. Det var ungefär 10-12 tanter som kom och tittade och handlade en massa. Så lite smakråd fick man också vara.
Fick en gåva från butiken som tack från mamma för all hjälp. Det var snällt av henne.

Nu är jag helt slut och tänker hoppa rakt i säng.

Puss puss

Lördagen...och söndagen... fortsättning....

Jaa... lördagen vaknade jag, som jag redan skrivit, vid halv elva. Vaknade då av telefonsignalen som ljöd i hela lägenheten.
Det var Lisa, min gamla kollega, som undrade om jag skulle ut och rida något den dagen. Det var ju ändå helt UNDERBART väder och jag vet att Lisa är intresserad av att få följa med till stallet nån gång och träffa hästarna.

Så, efter jag hade pratat klart med Lisa gjorde jag mig klar för en promenad in till stan. Jag och Anna skulle ta sällskap för att shoppa lite. Jag skulle handla en present till min kära pappa som fyllde 57 år och Anna skulle hitta något snyggt till kommande lördag då vi ska ha en ny s.k "after work".

Så där gick vi några timmar och strosade runt. Ja, jag strosade med myrsteg, hade sån träningsvärk så kunde inte ta för långa kliv för då gjorde det äckligt ont i ljumskarna.
Jag hittade en bok till pappa på bokrean, "På Y-fronten intet nytt" har jag för mig den hette. Den handlade om det manliga släktet. Typ varför killar är mer rädda för bögar än att vara med om en bilolycka. Ja, såna där intressanta frågor som man inte fått besvarade här i livet. Har sagt att jag ska låna den när pappa är klar, kan då berätta för alla nyfikna här vad den kom fram till.

Efter vi hade strosat klart och jag hade ännu mer ont i ljumskarna bestämde vi oss för att gå och käka. Anna har det där häftet "restaurangchansen", det som idrottsföreningar går runt och säljer. Ett häfte med en massa kuponger och restauranger där man får äta vissa mål och betala 2 för 1.
Så vi gick till Wasa påtår,ett jättemysigt ställe där man kan äta både mat och fika. De gör även riktigt goda pannkakor, såna där tjocka goda :)
I alla fall så beställde vi en varsin tacotallrik och betalade enbart för en portion då, precis som man skulle.
Fick sedan ut våran mat på varsin tallrik. Jag har ätit på det stället förr och satt därför och berättade för Anna att vi skulle bli proppmätta av deras dunderportion. Men något måste ha gått fel... vi fick en portion .... uppdelad på två tallrikar. Hmmm, om man nu ska vara med på något sådant här så innebär ju inte det att man ska vara snål och dra ner på portionerna, eller?

Ja, efter maten åkte jag hem. Tog sedan en timme på mig för att göra mig vacker och märkte då att tiden hade rusat iväg under den där timmen jag hade lagt mig på soffan för att vila direkt efter citybesöket. Ringde därför lillasyster för att berätta att jag skulle bli sen till kalaset, hon lät inte ett dugg chockad, undrar varför...

Körde sen min lilla racerbil i ilfart ut till buschen för att gratta pappa. Sen stannade jag därute alldeles för länge. Ville så gärna se babben så jag stannade till det var slut. Sen körde jag i ilfart tillbaka till stan och gick ut med hunden. Därefter rusade jag till bussen och åkte in till stan för att möta upp Elin. Där bestämde vi oss för att gå in på olearys. Kanske för att det var det enda stället där det var lite liv och rörelse efter hockeyn.

Där hade jag sedan en kanontrevlig kväll med Elin och en massa annat folk man träffade på som man kände igen.

Drack 2 drinkar och 1 cider. Konstigt nog slog det ganska hårt.
Missade sedan ringa Micke och tala om att jag hade kommit hem så han oroade sig för mig och ringde mig någon gång efter fyra för att se att jag levde. Jag tycker det är så skönt att veta att någon håller koll på om man kommer hem på natten ifall något skulle hända. Någon som vet att man är ute, någon som är hemma nykter och som man vet att man kan ringa om det är något. Tyvärr missskötte jag mig i helgen så att denna person blev orolig istället. Det var riktigt dumt av mig! Men det ska inte hända igen. För då blir det som pojken som ropade varg... folk slutar bry sig. Vänner ska man vara rädd om!

Skulle sedan upp i tid på söndagen för att vara kontaktperson klockan 12. Hade lovat pojken att gå på upptech. När jag vaknade mådde jag skit. Kände mig så bakfull så det var inte sant. Men kände att man kan inte ringa och avboka ett uppdrag för att man har vart så korkad och druckit kvällen innan. Så jag gick dit med ett leende på läpparna och sprang runt med honom bland alla roliga saker på Upptech. Sen åt vi en glass och jag körde hem honom.

Därefter var det bara att åka hem och byta om för att möta upp Mia och åka till stallet. Vi var i stallet fram till 16.30 då vi åkte vidare ut till buschen och mina föräldrar.

Jag hade nämligen fått i uppdrag att vara fotomodell....åt min lillasyster. Hon läser estet och skulle genom fotografi få fram de fyra elementen. Så jag skulle då vara jord. Tänkte att det blir väl inte så svårt.
Men fan vilka krav ungen hade!!!
Jag skulle stå i brun kjol och brunt linne utomhus, svinigt kallt vill jag lova!
Sen hade hon stylat mig. Jag var brun runt ögonen, hade tuperat hår med löv i OCH hon smetade lera i mitt ansikte... myyyysigt!      

Min söta lilla syster... en gammal bild... men men....

Sen skulle jag sitta, på huk, utomhus, i leran och posera. Just det, jag skulle se allvarlig men inte tråkig ut. Jag skulle le men inte visa tänderna. Vet i fan allt som hon sa. Till slut gjorde jag lite som jag ville. Det slutade med att hon hade tagit 150 bilder på mig, någon måste ha blivit bra!!! Faaast, hälften är väl bilder på där jag skrattar så tårarna sprutar. För hon slutade inte ta när jag fick skrattanfall, nej, då tryckte hon ännu snabbare på knappen. Ungjäkel! Hoppas hon fick vad hon behövde iaf. Hon sa att "de ska ändå fixas i photoshop".... tack för den!!!

När jag sedan kom hem var jag totalt slut. Slocknade ganska snabbt på soffan och märkte när jag vaknade att jag hade ett missat samtal. Det hade jag ens inte hört. FÖRLÅT HANNAH!!!

Så...det var min helg... hehe... "kortfattat" och bra :P

Puss puss på er små sötnosar

En bra och rolig helg :)

Ja, den här helgen har varit så bra. Har haft ganska fullspäckad schema, men det kan väl också vara kul någon gång ibland. Så länge man slipper stressa över det.

Tyvärr är jag ju en obotlig tidsoptimist som ändå, i sista änden, får stressa för att hinna med allt jag åtar mig att göra.
Tidsoptimism är nog inget som går att bota, jag har verkligen försökt. Tänker t.o.m i början av dagen hur jag ska lägga upp dagen för att komma i tid till allt jag har planerat. Men någonstans i planeringen verkar det alltid gå fel...

I fredags när jag gick från jobbet var jag helt slut. Kände ändå att jag kanske inte skulle sitta hemma själv. Jojje hade erbjudit mig komma förbi och dricka vin och sen kanske gå ut, eller rättare sagt, var väl jag som föreslog det på torsdagen. Men som sagt, när fredagen hade gått förbi så var jag totalt slut. Hade då planer på att åka hem till familjen och sätta mig och slappa och inte göra något. Jo, tracka syrran då, men annars ta det lugnt där i några timmar.
Men så kom min jobbarkompis, Anna, med förslaget att vi kunde titta på lets dance och käka pizza hemma hos henne. Detta lät precis lagom ansträngande. Ingen alkohol och eftersom hon bor så nära heller inget bilkörande. Så sagt och gjort, efter jag hade varit i stallet med Mia och ridit min darling, Valle, så gick jag darrig i benen hem till Anna.
Nej, jag var inte darrig i benen av nervositet, utan av att mina muskler inte riktigt vant sig vid ansträngningen av att sitta på Valle i nån timma.

Just i fredags fick jag fram Valle i galopp... låter kanske inte som något särskilt.. men med den stora klunsen är det det. I vanliga fall råkar han ta ett galoppsteg någon gång i bland men i fredags galopperade vi faktiskt. Jag var så lycklig och så stolt över tjockisen!




När jag kom hem till Anna, sen som vanligt, åkte vi direkt upp till pizzerian för att hämta oss en varsin hawaii med kebabsås *mumma*
Det är en väldigt speciell bil Anna kör, den bestämmer sig för att ibland inte släppa ut en. Så i fredags var en sådan dag. När Anna skulle öppna sin dörr vägrade bilen släppa taget. Jag gick då ut ur min öppningsbara dörr för att öppna utifrån. Inte heller det fungerade.
Så, det hela slutade med att Anna fick krångla sig ut på passagerarsidan. Sedan var det samma visa när vi hade hämtat pizzan, då var det bara att krypa in samma väg hon hade kommit ut.
Anna har bara 3 dörrar på sin bil; förarsidan, passagerarsidan och bagaget. Så ibland är det så illa att bilen bara vill öppna bagageluckan, gissa vilken syn det måste vara. Småskrattar lite när jag tänker på det.

Hade, efter denna lilla incident med bilen, en väldigt trevlig kväll/natt hemma hos Anna framför tv:n till klockan närmade sig två då vi båda var trötta och jag började vandra hemåt. Somnade sedan som en stock och sov till klockan halv elva på lördag morgon.

Oj... nu ringde min granne, Emelie... dags för promenad... får bli delade blogginlägg den här gången. Skriver en fortsättning senare...

Puss på er sötnosar

Mc-semester!!!

Var i Tranemo i helgen hos Micke.
Vi åkte till Gekås och shoppade i lördags. Hade superkul i bilen på vägen dit. Vi rockade loss rejält till musiken som spelades i bilen. Så, om min röst försvinner nu framöver vet jag vem jag ska skylla på...
Min fina vovve fick under tiden vara hos Mickes familj. Hon verkade ha haft kul för när vi hämtade henne somnade hon på en gång. Bra dagmatte det, som tröttar ut hunden så jag får det lugnt resten av dagen... hehe...

Ja, sen tog ju Micke ut den SNYGGA motorcykeln, inte den fula.... utan den SNYGGA... haha. Den vi ska åka på semester på i sommar. Ska bli så gött!!! Åka motorcykel och bara slappa i solen på olika stränder. Oj, vad jag ser fram emot sommaren!!!


Här är det snygga fordonet vi ska åka på i sommar.
Tack Micke för att jag får hänga på dig på din semester i sommar. Du vet, jag har ju inget liv, så tur du ger mig ett då och då*haha*



Osch, där sitter jag perfekt ju :) Fast ska vara skinnställ och hjälm också. Men nu stod ju hojjen still, då behövs inget sånt :)



Puss på alla sötnosar

Ullared, here i come!!

Jupp...imorgon bär det av till Ullared och Gekås! Ska shoppa grejer till min lägenhet och eventuellt lite kläder.
Kläder får det dock bli lite mindre av. Mamma har ju en egen affär, så där blir det shoppande av så fort man åker ut och hälsar på i buschen. Jupp, familjen bor i buschen, mitt ute i ingenstans. Men mammas butik går det bra för, kanske för att kläderna är riktigt riktigt snygga! Hjälpte henne nu i veckan med en klädvisning.. oj, vad kunderna handlade ;) Var kul att se.

Sitter just nu hos Micke... han sitter och sms:ar (säkert nån tjej han raggar på *hehe*) så då tänkte jag att jag passar på att skriva lite här.
Lyssnar samtidigt på Östgötalåten, fan, den låten är sååå bra!!! LOVE IT!!!

"Finnar o ryssar o linköpingsbor, de har det värre än du nånsin tror. För det blir inget rajraj när lampan är släckt, om du har en ful dialekt"

Hannah, bäst du inte bor där uppe fööör länge. Då blire inge rajraj *hahaha*

 Nähä... ska fortsätta se singing bee.... väntar på "When a man loves a woman" klockan 2 inatt.... *gäsp* SKA SKA SKA hålla mig vaken!!!!

Puss o trevlig helg!

Ny frisyr?

Jo... haft lite tankar på att klippa mig. Vet bara inte hur.

Tyckte verkligen om min s.k "hockeyfrilla" fast om jag någonsin ska klippa mig så så blir det mörkt hår med röda slingor istället för ljust med blonda slingor.

                                             

Eller ska jag bara klippa det kortare och mer uppklippt.. som jag hade ett tag.... och färga chokladbrunt?



Eller ska jag gör något drastiskt som jag aldrig har testat förut???

Typ....page??

                                            
 
Eller ska jag spara mitt långa hår men göra nåt kul av det???

Typ:

       eller               eller      


Oj, den sista bilden där kanske påminde lite väl mycket om min frisyr med chokladbrunt... jaja...
jag har extrem beslutsångest iaf. Inget jag behöver stressa med men skulle vara kul att göra något åt detta:


       ja, så småningom! Som sagt, går ingen nöd på mig!!!



Just det, titta INTE på hårfärgerna på bilderna... jag kommer ALDRIG MER vara blond! Titta BARA på frisyren och vilken potential den har.

Nähä... nu väntar jag spänt på era kommentarer... :)

Puss på er mina små frisörer ;)

Min helg i Norrköping

Tidsoptimisten Nina lovade sin kusin Hannah att hon skulle hämta upp henne runt 19 på fredag kväll. Hannah blev upphämtad lite mer än en timme senare. Detta p.g.a Ninas tidsoptimism.
Hannah plockade sedan ut sin packning hon skulle ha med sig till Ninas lilla racerbil (som man aldrig vet om den kommer enda fram eller inte, allt är ett äventyr med den bilen).
Vi höjde sedan ljudet på stereon i bilen för att slippa bli hörselskadade av det underbara ljud som bilen ger ifrån sig. Blir så med ett trasigt avgasrör. *hrm*

Vi var framme runt 23.00 i Norrköping. Då var vi lagom hungrig och styrde bilen mot MAX. Köpte som vanligt våra dunderportioner med hamburgare m.m i drive-in och styrde sedan vidare mot Hannahs lilla, men dock så mysiga lägenhet i "ghettot".

Där vräkte vi i oss våra hamburgare och sedan började Hannah packa upp sina hockeybilder som hade kommit med posten. Min kusin har nämligen lite intressanta intressen. Hon köper och säljer hockeybilder och my little ponys. Konstig och udda blandning, jag vet, men hon vet vad hon gör vill jag lova.

                                        


Vi kom även underfund med, när vi satt där, att de flesta hockeyspelarna är ganska fula. Inget illa menat, men inte fanns det många pojkar att vila ögonen på precis. Har ni tips på någon så hör av er så kollar jag direkt...




Jag somnade utan att nästan vara medveten om att jag somnade i min dubbelsäng som jag fick låna, så trött var jag. Hannah somnade strax efter i sin 90-säng. Ja, hon gjorde det frivilligt, tro det eller ej *hehe*

Vi hade satt klockan på 10 för att inte sova bort hela dagen. Vi vaknade vid 12, steg upp vid 13.15 och någon gång därefter åt vi frukost. Hannah hade varit och köpt baguetter så det blev en riktig lyxfrukost!

Sedan gick vi och hämtade ett paket som väntade i en butik på Hannah.

Därefter gick vi hem, hällde upp ett glas vin och käkade våra munkar som Hannah hade köpt. OTROLIGT gott vill jag lova! Färska och goda!!! Klockan var nu 17.00... så vi tyckte att vinet var i precis lagom tid.

                                                          


Senare framåt kvällen var vi båda ganska onyktra av vinet (ganska lättpåverkade eftersom vi inte hade ätit så mycket under dagen). Hannah ville gå på fest hos Andre medan jag hellre satte mig på någon anonym, folktom pub och snackade tjejsnack och tog en öl.
VI hade lite svårt att bestämma oss så kvällen fortsatte några timmar till hemma hos Hannah. Det blev både fyllesamtal och facebook-besök under den tiden.

                                          



Till slut kom vi ändå iväg. Skulle till ett ställe som hette... eummm... världens bar tror jag det var. Där satt vi i typ 30 minuter. Käkade chilinötter och drack extremt äckligt vin. Var så illa att jag fick ta miniklunkar och svälja ner med chilinötter. Efter några osmakliga klunkar gav jag upp och vägrade dricka mer. Hannah fick ta resten.
Bestämde oss sedan för att gå vidare till Cromwell House...hade ganska kul på vägen dit, åt bland annat en fransk hot dog, ni skulle bara veta vad kul man kan ha med en fransk hot dog....



 tyvärr kom vi aldrig in på Cromwell house. .
Fick för oss att ringa Andre och sjunga för honom eftersom det var hans födelsedag. Då sa han att vi skulle titta förbi. Vi sa att det skulle bli max en timme för sen skulle vi ut.
1 timme blev 2 och när jag så småningom frågade min söta kusin om vi skulle ut så sa hon att hon inte ville längre.
Så, trötta och osociala Nina vägrade vara kvar och ville bara hem och sova. Fan vad jag låter gammal nu! Men så var det iaf. Hannah försökte övertala mig att ta nyckeln och med hjälp av vägbeskrivning hitta hem, jag VÄGRADE! Jag har sååå dåligt lokalsinne så man kan ens inte föreställa sig. Till slut gick "G" med på att följa Hannah som skulle följa mig så hon hade sällskap hela vägen fram och tillbaka.

Kom hem till Hannah och till slut somnade jag i den breda och sköna sängen med Hannahs söta katt Saga vid mina fötter.
Vid 7-tiden dök Hannah upp, jag var knappt vid medvetande.
Sedan vaknade jag vid 11, klarpigg, otroligt nog.
Åkte därifrån vid 12-tiden. Stannade till i Linköping och käkade pizza. Fick resesällskap på hemvägen då Micke också hade varit i Norrköping och hälsat på en tjejkompis.

Hannah, tack för en kanonhelg! Kommer snart upp igen!

Till dess: "prima skinka, JEPP JEPP" ;)

Natti på er godingar!!!

Imorgon är det fredag....

Imorgon, fredag, sticker jag äntligen från Jönköping.
Ja, inte för gott, bara över helgen. Ska bli skönt att komma iväg och släppa alla tankar på saker som sker här hemma!
Ska hälsa på min underbara kusin. Jag kommer äntligen iväg, tack vare att min syster kunde ta hunden och min lägenhet över helgen. Sen vill jag tacka de som läste min blogg och erbjöd sig vara hundvakt, tack, jag uppskattar det verkligen!!! *kram* på er!!!

Tittar just nu med ett halvt öga på "Så ska det låta". Brolle Jr är med, säga vad man vill om den killen, men en jäkla sångröst har han!!! Ryser varenda gång han sjunger "In the Ghetto".

Vart ute på stranden med Lea idag, det har nästan blivit dagligen nu ett tag. Vi går dit och hon får springa och riktigt sträcka ut på benen. Precis vad en treårig schäferblandning med spring i benen behöver göra. Passade på att ta lite fina bilder på henne när vi ändå var där.

                                                    



Igår var jag sååå duktig på att fixa med min dator. Hittade en massa roliga bakgrunder att ha på datorn, ja, eller på dataspråk: "wallpapers". Grejen är att eftersom jag är så kass på datorer brukar jag strunta i att installera såna där grejer med rädsla för att hela skiten ska rasa ihop. Men igår fixade jag det faktiskt!

Fick en så fin bakgrund, och DESSUTOM så rör den på sig! Fan va bäst jag är!!!

                                                 
Och firrarna simmar :) Har mitt eget "akvarium" fast i detta akvarium finns det även delfiner!!!

Så här sitter jag och känner mig otroligt nöjd med mig själv!!! Bara myser. Fast inte så länge till, måste packa och plocka lite inför morgondagen. Jobbar till 18 och sen är det bara att sätta sig bakom ratten på en gång. 



Ses efter helgen

Puss på er alla godingar!!!

Bo själv med hund är inte alltid lätt. JÄTTEPROBLEM!!!

Jepp, detta är det enda lite irriterande när man är hundägare...

Jag ska resa bort till Norrköping över helgen, ska hälsa på min goa kusin Hannah som jag saknar massor. Blir massa roliga disneyfilmer och chips och tjejsnack och...ja...ni fattar. Något jag verkligen sett fram emot.



Har nu varit sjuk i 2 dagar och inte tänkt på hundvakt.
Hundpensionatet där hon brukar vara har alltid ledigt förutom på "storhelger" så därför har jag räknat med att lämna henne där. Otroligt korkat. Fick precis ett sms att de har fullt där över helgen. FAAAAN!!!!

Hannah kommer döda mig om jag inte kommer på en lösning!!!!     

Mitt hopp ligger nu hos en tjej som promenerat min hund ibland, kallar henne "N" och min söta lilla syster Emmy.  Skickade precis ett sms till systern där jag framställde min lägenhet som värsta drömmen och något hon AAALLTID längtat efter och inte kan tacka nej till. Sen för att riktigt få det att låta bra erbjöd jag henne samma "lön" som hundpensionatet skulle ha fått om de kunde ha tagit henne. 250 kr... det är väl bra betalt till en 17-årig tjej som får ha en egen lägenhet mitt i stan för sig själv en hel helg? Hon behöver ju bara rasta Lea 3-4 ggr per dag och ge henne mat. Inte allt för ansträngande enligt mig.

Mina föräldrar kan inte ha Lea eftersom deras hund, Kim, vill döda min söta lilla hund.


              VILL DÖDA             
Kim                                                                             Lea



Sååå... vem faan ska man lämna hunden till när man inte har så många som kan ta henne?

Vet att Mia avgudar min vovve och mer än gärna skulle ta henne... men hon har inte tid just nu :(

Så, när man bor själv och bestämmer sig för att skaffa hund ska man veta att man inte alltid kan göra det man vill.

Till de flesta ställena kan jag ta med Lea eftersom hon alltid uppför sig exemplariskt. Tyvärr har min kusin världens sötaste katt.... eller, inte tyvärr, men just inte detta fallet är det lite tyvärr. Saga (Katten) skulle få en hjärtattack om hon träffade Lea. Hon är en nervös liten katt som aldrig i hela sitt liv träffat en hund. Inte så bra i en liten liten etta.


Saga



Får klura på problemet nu under natten... lär inte komma på en lösning nu eftersom varken syrran eller "N" svarar på mitt sms.
*gahhhh*

VILL VERKLIGEN TILL NORRKÖPING!!! Behöver verkligen komma iväg!!! MÅSTE komma på en lösning!!!!

Nähä.... nu ska jag se NCIS och glömma mina bekymmer för ett litet tag....


Söndagen - hård dag...

Sitter här och käkar chips... halvt tittandes på något program om flygande läkare. Riktigt segt idag vill jag lova. Får bli pizza eller annat onyttigt idag...


Igår, däremot, var det desto roligare!!!

Var ute med jobbarkompisarna igår. Anna, Anette, Erika och Ludde. Vi hade bestämt att vi skulle börja förfesta hemma hos mig vid 17. Så jag sprang runt här hemma som en tok och städade och diskade och gjorde mig vacker igår efter att jag o Anna hade vart och shoppat inför kvällen.

Tyvärr hade en viss person sett fel på tiden när hon var hemma hos sig och städade (inga namn... ANNAAAAAA!!!!!) så de dök inte upp förrän runt 18. Strax därpå dök även Erika och Ludde upp. Sen kunde festen börja!!!
Massa bra musik, en hel del alkohol och trevligt folk...det är en bra kombination för en lyckad fest.
Innan vi skulle in till stan fick jag och Anna vingla iväg med hunden hem till Anna för att hämta Annas puk-kod (eller vad det nu heter). Smartot tappade mobilen i golvet och hade glömt sin pinkod *hehe*

Därefter blev det taxi in till stan, sliver nästa!!!
Kom fram till Sliver... modet sjönk... en superkö för att komma in. *suck*
Men där ställde vi oss. Anna, Erika och Ludde gav upp en stund men jag och Anette vägrade flytta oss ur kön, den rörde sig ju ändå långsamt framåt.
När den väl hade rört sig en bra bit framåt (mycket snabbare än vakterna hade påstått att det skulle gå) så hoppade både Anna och Erika in i ledet igen. Ludde däremot, han var spårlöst försvunnen.

Så var vi bara 4 kvar...

Vi kom då tillslut in på Sliver, Anna övergav oss andra på en gång för någon killes skull tror jag.

Så var det bara 3 kvar...

Anette och Erika ville till dansgolvet så fort som möjligt, jag, jag ville bara ha vatten... ett STORT glas vatten. Hade blivit en hel del alkohol vid det laget.
Så de försvann iväg till dansgolvet och jag gick och satte mig vid ett ledigt bord.

Så var det bara... ja... vet inte vem av oss som övergav vem... ja... antingen 1 eller 2... beroende på ur vems synvinkel man ska se. Faaast, var nog jag som bangade måste jag väl erkänna lite.

Satt där vid mitt bord med mitt glas vatten och tittade på när Anette och Erika hittade massa roligt folk att dansa med. Själv ville jag mest att stället skulle sluta snurra och att vattenglaset skulle fyllas på.

Helt plötsligt kommer det fram ett välkänt ansikte. Jojje! En gammal gammal gammal kompis. Vi var så bra vänner när jag var i 19-årsåldern. Sen tappade vi kontakten av olika dumma anledningar, typ kärleken gick före vänskapen.

Men under den tiden som jag kände honom var han nog en av de snällaste vännerna jag hade.
Var då tillsammans med mitt psykopatiska ex, så man behövde verkligen någon man kunde vända sig till.

Så nu är Jojje tillbaka, han har flyttat till Jönköping och vi ska försöka ta upp kontakten igen. Var verkligen superkul att se honom! Han var en så go människa när jag kände honom och jag tvivlar på att det har ändrats. Ja, iaf, så där satt vi och snackade enda tills Sliver stängde och jag och Erika skulle ta en taxi hem.
 

Vet inte om det är så intressant att läsa om mitt psykopatiska ex men om jag ska dra det kortfattat så folk slipper fråga varför jag kallar honom för det.

  • Han var sjukligt svartsjuk (Och då menar jag verkligen SJUKLIGT, inget jag överdriver) han var till och med svartsjuk på mina kvinnliga vänner. Enligt honom kunde man bara vilja vara vän med mig för att man ville sätta på mig, extremt normalt tankesätt.
  • Sen höll han på med droger och skit... lovade mig att han hade slutat för min skull (vilket var bullshit kom jag undefund med efter jag hade gjort slut) och hotade med att börja med skiten igen varenda gång vi bråkade för han inte ville att jag skulle lämna honom.Sa att jag var den enda som kunde hjälpa honom... BULLSHIT!
  • Han mådde inte bra. Vet inte hur många gånger han ringde mig mitt i natten och berättade (aspackad) att han stod utanför krogen med en kniv mot strupen och inte ville leva längre. Sen la han på luren, stängde av mobilen och höll sig borta tills dagen därpå. Vilket resulterade i att Nina varken kunde sova eller vara lugn förrän han ringde dagen därpå.
  • Han var agressiv. Gjorde aldrig mig något fysiskt, men många andra... mig skadade han desto mer psykiskt tyvärr. Orkar inte berätta allt han gjorde, men han kunde verkligen konsten att bryta ner någons självförtroende.
Detta påverkade Ninas tillit till killar ett antal år framöver...

Jaha... idag blir det iaf film, slöa och bara inte göra något... eller, jo, fan, jag ska ju ut och promenera runt sjön sen med Jossan. Tur det blir den kortare rundan. Hennes bebis i magen börjar göra sig påmind att vi inte kan gå lika långt längre. Mig passar utmärkt med en kort runda idag...

Sådär... nu ska jag hämta min liggfotölj och lägga mig framför datorn och se en film med en stor chipsskål i knät...





RSS 2.0