Uppdatering

Ibland är det så mycket och välpackat i min kalender att jag helt enkelt inte har tid för bloggen. Det senaste har det varit så. Kan inte lova att det kommer bli bättre det närmsta, men rycken kommer då jag skriver flera dagar i rad för att sedan kanske skriva en gång i veckan. Jag vet att jag lovat att bättra mig, men vad fasen, löften är ju till för att brytas ;)
Kan enbart lova att inte lägga av helt, det är detta alldeles för roligt för.

Så, äntligen blev Åsa frisk till slut. Det blev inte till den helgen när jag var så ridsugen däremot blev det tisdagen därpå istället. Direkt efter jobbet åkte jag ut till stallet, ja, EFTER jobbet... visst är det otroligt! Våren är äntligen på väg och med den ljusa kvällar!
När vi kom ut till stallet möttes jag av en "underbar" syn. Världens skitigaste, hårigaste häst!


Inte bara var hon lerig, hela hon! Hon hade även börjat tappa ganska rejält mycket vinterpäls. Vet inte om det syns på denna otroligt vackra bild hur mycket lös päls hon hade på ryggen, men det var galet! Så där fick jag stå, i motvind, och borsta bort lera och päls mellan alla spott och fräs ljud jag fick åstadkomma för att inte svälja halva hästen :P
Till slut kom vi i alla fall iväg denna underbara tisdagkväll på en 45 minuters ritt... vi hade kunnat sitta där hur länge som helst på ryggen i solnedgången. Men i och med att det var solnedgång blev det även mörkare och mörkare så det var mörkret som tvingade hem oss.




Vi fick båda en enorm mersmak och bokade in torsdagsmorgonen till ännu en mysig ritt. Denna dag blåste det fan och var inte alls lika mysigt men vi var så lyckliga att äntligen sitta på hästryggen igen så det var nog ingen som brydde sig sådär jättemycket!


Träningen är även den igång igen! Försöker köra easyline 2 ggr i veckan. Antingen måndag, torsdag eller måndag, fredag beroende på resten av mitt liv :)
Därimellan trycker jag in gymbesök, ridning och promenader.
Kan även glatt meddela att jag nu tappat 3 kilo enligt vågen här hemma. Så nu är jag i rätt riktning i alla fall. Sen att den kära Emelie ringer och meddelar att hon ser 4 magrutor på sig själv försöker jag ignorera så gott det går ;) Hihi! BRA KÄMPAT EMELIE!!!!

Färgade håret i helgen, så slänger väl med en bild på resultatet! Blev riktigt nöjd! Nu ska jag bara bestämma om jag ska låta det växa ut eller om jag ska fortsätta med min korta frisyr :)



tack o hej!

Sjukdom och tråkigheter

I'm baaaack!
Sådär, lätt snörvlig och rosslig i halsen är jag nu tillbaka igen :)
Legat nerbäddad med feber, luftrörsont och en hemsk förkylning i några dagar. Har därför inte heller kunnat träna på över en vecka. Så jäkla tråkigt! 
Men igår var jag äntligen tillbaka! Hade inget halsont och ingen feber så, vad tusan, då kör vi! Gick, supertrött, till gymmet vid 8,40 igår morse. Värmde först upp på crosstrainern, efter 10 minuter flåsade jag som en ansträngd hund. Tyckte att det fick räcka om jag inte vill bli nerbäddad igen. Så gick över till gymmet, började med bröstpressen uppifrån och efter den var jag helt slut! Körde vidare på bröstpress uppifrån och bestämde mig sen för att gå direkt på mage och rygg. Att försöka träna armar var stört omöjligt! Jag hade ingen som helst ork till det. 
Så jag körde några magövningar, mina sidolyft och mina rygglyft. Sen gick jag därifrån någorlunda nöjd med mig själv och känslan att jag verkligen inte hade orkat något mer. 
När jag kom hem satt min söta vovve med de stora hundögonen och tittade på mig. Så som avslutning på träningen gick vi en runda på två kilometer. 
Igår kväll var energin tillbaka och jag drog med mig Fia ut på en runda på 6 kilometer. 
Jag känner att så länge förkylningen sitter i får jag fokusera mer på promenader. Bara jag inte tappar träningen helt och hållet utan ändå gör något får det vara bra. Men på måndag är jag inbokad på easylinepass på morgonen och då jäklar ska jag vara frisk nog! :D 
Stallet har jag inte varit i på evigheter känns det som. Åsa ligger hemma sjuk och jag håller alla tummar och tår att hon ska vara frisk till helgen så vi kan ge oss ut på en runda! :) 

 

RSS 2.0