Nytt år nya möjligheter :D

Jaha... så då var det snart nyår igen.
Detta nyåret ska firas i Habo hos Chrille, en av Mathias närmsta vänner, och hans sambo Veronica och deras supersöta små tvillingflickor Saga och Nova. Ena dagen hade vi inga alternativ till nyår och dagen därpå hade vi helt plötsligt 4-5 olika förslag på saker vi kunde göra. Saker ändras snabbt :)
Killarna firar nyår hos sin mamma i år så det blir bara Lea som följer med oss.
Vi bestämde ganska tidigt att vi inte var ute efter att festa utan mera efter att äta en bit mat i trevliga vänners sällskap.

Julhelgen som gått har varit kanon. Julafton var vi hemma hos Mathias föräldrar och firade med dem och hans syskon med respektive. Vi fick finfina julklappar och riktigt god mat. Bästa julklappen var nog biljetten till Kamelot-konserten som jag fick av Mathias. Så Torsdagen den 12:e maj är det jag som står på trädgårn i Göteborg för att återigen lyssna på kamelot :D Wohooo!!!! Såklart åker jag dit tillsammans med min älskling för även han vill ju njuta av deras musik! :D

Juldagen fram till den 27:e spenderades utanför Jönköping hemma hos mina föräldrar. Tomten var så snäll att han tittade förbi på juldagen innan han åkte hemåt mot nordpolen. Så även denna dag fick vi julklappar och mumsig julmat! Därefter åts det en massa godis! :)
Annandagen åkte jag och Mathias till Mediamarkt för att köpa platt-tv och laptop till vår nya lägenhet. Hittade båda delarna och kom tillbaka hem betydligt fattigare!

Jepp... ni läste rätt: vår nya lägenhet! Vi har äntligen hittat en större lägenhet! Så i slutet av mars flyttar vi till en fyra i ett parhus. Vi kommer ha etagelägenhet med uteplats och liten trädgård! Det bästa av allt är att pojkarna inte kommer behöva dela rum längre så husfriden kanske kan lägga sig igen ;)

Nähä... dags här att betala räkningar och sen försöka sova lite innan jag ska upp och jobba imorgon :)



RSS 2.0