Stallmys

Jag vet inte om jag berättat det, men jag har hittat en häst att mysa med.
Jag lade ut en annons på blocket och fick minst 10 olika svar från hästägare som behöver hjälp. Jag föll ändå ganska snabbt för Gunillas Sunny. Sunny är ett quartersto på 6 år. Världens snällaste, lugnaste häst! man skulle kunna tro att hon är dotter till Valle, ardennern jag red innan, men det är hon ju inte.

Idag åkte jag iaf ut till stallet för att se om det var möjligt att ta ut Sunny från hagen en sväng och borsta och mysa lite med henne. Hade fått förvarning om att gården var dränkt i 10 cm vatten. Att jag som inte äger några gummistövlar inte borde åka dit.
Envis som jag är kunde jag inte hålla mig borta. Tog chansen och åkte ut och tittade hur det såg ut. Mycket hade torkat undan av blåst och sol under dagen men det var fortfarande geggigt och blött såklart.

Plockade iaf ut Sunny från hagen och borstade och myste med henne en stund. Vi stod på gården mitt i blåsten. Tror inte att någon av oss uppskattade den delen. Men vi gillade båda två att mysa en stund. Vinterpälsen flög omkring oss och borsten blev ganska snabbt full av hår.

När hon hade fått mysa en stund gick vi en liten promenad. och då menar jag verkligen LITEN promenad. Känner inte till området ännu och vågade mig inte ut i skogen. Så det blev fram och tillbaka på vägen en liten runda.

Vi lär ju fortfarande känna varandra så allt är väl bättre än inget :)

Bild på Sunny kommer så fort jag kommer ihåg att ta med mig kameran till stallet :)

Frisyr...

Jaha... så var vi tillbaka på detta ytliga snack som val av frisyr. Jag börjar återigen se ut som ett troll i huvudet och vill inte ha samma frisyr igen. Anledning? Jag har en virvel där bak som gjorde att varje gång jag sov eller ens lade huvudet åt fel håll stod sedan håret rakt upp och vägrade lägga sig. Jag har väääldigt envisa virvlar vill jag påpeka.

Så, någon megasuperduperkort frisyr blir det först när jag glömt hur jobbigt det är att sköta om den och den dagen jag intalar mig själv att det inte alls är så jobbigt utan att det bara var jag som var lat.
Framtida Nina: OM DU LÄSER DETTA...det var inte inbillning, det var inte lathet. Det är SÅ jobbigt att ta hand om en kort frisyr när man har virvlar i håret.

Nä... så nu ska det vara axellångt och uppklippt. Vet bara inte om mitt konstigt klippta hår går att klippa en frisyr av som blir så när det växer ut lite :P


Såhär vill jag se ut igen! Uppklippt med lagom lång lugg! Ingen inramning utan ganska kraftiga etapper. Får väl se om någon kan hjälpa mig med det :D


Har ÄNTLIGEN lyckats få min galna hund att hålla tyst vid hundmöten! Fråga mig inte hur jag lyckades, men jag gjorde det! hade ett litet bakslag idag då hon var tvungen att skälla till en gång när en jakthundslikande hund hade gått förbi oss. Hon är så fjantig ibland mitt lilla hjärta!



För två år sedan hade jag precis träffat Mathias... tiden går sjukt fort. För två år sedan hade jag aldrig i min vildaste fantasi trott att jag snart skulle flytta till Tidaholm. För två år sedan visste jag knappt vart Tidaholm låg ens en gång... hehe! Och för två år sedan kunde jag absolut inte kunnat tro att jag två år senare skulle kallas för låtsasmamma!

Nähä... nu är det dags att ta hand om mina "låtsasbarn" ;)

Ha de gott!



















RSS 2.0