Pyssel

För en gångs skull ska jag skriva något om mitt jobb.



Vi erbjuder varje (eller varannan) vecka "veckans pyssel" till barnen på fritids. De får ett pyssel som de kan syssla med under veckan... om de vill.
Den här veckan gör vi tändsticksaskar. Eller rättare sagt; vi på fritids har köpt in helvita tändsticksaskar som sen barnen får pynta. Så vi har framme glitter, färgat papper, bokmärken, klistermärken, bilder från datorn, andra små glittriga figurer som man kan klistra fast (glömt vad det heter) och medium-lim som man både kan limma och lacka med
Och eftersom jag mååååste göra ett exempel för att visa hur det kan se ut så får även jag en anledning till att pyssla.
Den här gången gjorde jag två exempel... och det ena exemplet tog jag hem... innan någon hann se det :P

Jag blev så nöjd så ville ha den hemma vid ljusen. För vi har ju massor av ljus! Överallt!! MYYYSSS!!!!
Nu är det bara de äkta julfärgerna som ska fram, för julpyntat har vi ju inte gjort ännu.



Uppe med tuppen

Idag gick hela familjen upp samtidigt. En mycket ovanlig företeelse under vardagarna i vårt fina hus. Oftast är det pojkarna och Mathias som går upp först och åker till fritids och jobb vid 06.30. Därefter brukar jag komma upp vid 8-tiden.
Idag skulle Mathias på utbildning och började inte jobbet förrän 8.00. Jag själv börjar 11 idag och hade därför bestämt mig för ett morgonbesök hos hästarna och Åsa. Eftersom jag behöver bilen för att ta mig till stallet blev det helt enkelt så att alla gick upp samtidigt. Vi åt frukost hemma och sen körde jag pojkarna till fritids innan jag åkte vidare till stallet. Mathias fick ta en uppfriskande promenad till sin utbildning.

Det blåste så in i idag att vi skippade ridturen. Så det blev mockning, borstande och pyssel i stallet istället. Hade därför en fundering på att ha gått till gymmet och sprungit bort några kilon. Tyvärr tjötade, som vanligt, jag och Åsa bort en halvtimme på gårdsplan innan jag hoppade in i bilen och körde hem. :)
Så jag hinner bara in i en snabbdusch och gå med hunden innan jag ska till jobbet.

tjo o tjipp!

Utmanad!!

Nu skriver jag igen. Men känner att jag måste skriva för att inte glömma och för att ni läsare kan påminna mig om jag skulle slappa till och glömma!
Idag den 29/11 -2011 utmanade Emelie mig inför Beach 2011. Hon skrev ett inlägg på facebook där det stod:
"då har man varit o byggt på muskelmassan :) Snart dags för o lägga i en extraväxel inför beach 2012 .... eller vad säger du Nina?"
Kan man bli mer utmanad än så? Så nu jäklar!

Idag var jag på nya gymmet. Allt är inte riktigt klart ännu men det kommer nog bli kanonfint när de är färdiga!
Tyvärr hade de missat att få med sig gymkorten så jag hade ingen aning om mitt träningsprogram.
Värmde därför upp med 15 minuters cykling. Sen gick jag över till crosstrainern och ställde in den på fatburn. Där stod jag i 10-15 minuter till Mathias kom och hämtade mig. (Då var jag död och kunde knappt stå på benen)
Vi diskuterade träningspass med en av instruktörerna och gick sen tillbaka till cyklarna. Där körde jag 10 minuter fatburn och 20 minuter etapp.
När vi kom hem tog jag en powerwalk med Lea på 30 minuter med sabaton i öronen!
SABATON ÄGER när det gäller att promenera! Finns inget band som får igång mig bättre än dem!

I alla fall, den här takten får jag fortsätta i om jag ska hinna ikapp Emelie.

Jag ska försöka befinna mig på gymmet tidigt på morgonen eller sent på kvällen eftersom det är då det är minst folk där. Jag är, på gymmet, folkskygg då jag känner mig totalt bortkommen i den miljön. Så nu till en början kommer jag göra allt för att få vara så ensam som möjligt :P

TRÄNA TRÄNA TRÄNA!!!!

Har ni tips på hur man tappar vikt runt midjan vore jag tacksam för ett litet inlägg :D

Ullared igen!

Mathias ringde mig igår och undrade om vi inte kunde byta helg med Fia och åka till ullared kommande helg och ha pojkarna nästa helg istället.
För min del är det helt okej! Jag har ändå inget speciellt planerat förutom att försöka ta mig ut till stallet någon dag.

Vi MÅSTE till Ullared för det är bästa julklappsstället. Särskilt när man ska köpa julklappar till en massa barn kommer man så mycket billigare undan.
Sen har vi ju en stort hus att julpynta. För tillfället finns inte en endaste adventsljusstake i våra fönster, så deprimerande! Men det ska det bli ändring på! Ska köpa massa fina stjärnor och pynt så att vårt hus strålar jul sen :)
Nähä... dags att jobba! :)


Misslyckat blev till slut lyckat :)



Igår var det äntligen dags för maskerad hemma hos oss.
Vi hade bjudit in 18 gäster som hade fått hem masker som de skulle pynta och måla själva efter egen stil och smak. Masken var det enda maskeradtvånget, annars fick man komma som man ville.

Det blev inte alls som vi hade tänkt oss.

Det började med en person som inte kunde komma... sen blev det två personer till som inte kunde komma. Därefter var det en som hade blivit hundbiten och satt på akuten. Två personer skickade ett sms om att de hade magsjuka och inte kunde dyka upp. En nära släkting till mig hade samma jäkliga problem med leder så hon med sambo skulle inte heller dyka upp.
Att någon ställer in är man alltid inställd på, men när antalet går från 18-19 personer till 7 inom loppet av några timmar, ja, då tappar man humöret!
Så jag la ner våra planer för sånt som var planerat och la ut en öppen inbjudan på facebook.
"Öppen fest i Tidaholm ikväll, de 10 först kommer in. VÄLKOMNA".
Inte en människa dök upp! Helt förståeligt då jag är från Jönköping och det är en bit att åka.
Mathias la ut en likadan inbjudan och fick hit 3 personer. Wohoo... då var vi tio stycken... WOW!

Men vi gjorde det bästa av situationen och det blev en riktigt lyckad kväll/natt/morgon!!! Marcus och Martin (som jag för övrigt inte hade sett på typ 3 år) dök upp vid 17 och då började festen.
Vid 05.30 imorse gick de sista gästerna och la sig för att sova. Då kan man snacka om fest!

Så de som var här var Marcus, Martin, Emelie (SÅKLART, hihi), jag, Mathias, Christer och Yasmine. De tre som kom senare har jag mindre koll på vad de heter, men det var tre killar iaf....så mycket koll har jag ;)

Ibland är det mindre bättre :) Sju personer kan göra en riktigt lyckad fest!!!

Emelie

Mathias och jag :)

Martin och Marcus var inte utklädda förutom maskerna så de får inte vara med på bild. Yazze och Christer vet jag att de inte vill vara så inte heller de finns med på bild. Däremot finns Martins och Marcus masker med på bilden längst upp. Marcus har guldmasken... Martin har den som ingen annan har :)


Rea på halens!

Är hemma sjuk, har riktigt tråkigt. Råkar hitta halenskatalogen som kom i brevlådan idag. Tänkte bara ögna igenom den. Hittar ett plagg för 75 spänn, tänker att om... OM det finns flera för de priserna vore jag galen att inte kolla iaf!
Råkar öppna datorn, sätta igång den och logga in på halens hemsida.
Går in på reasidan och ställer in på att börja med billigast först! HERREGUD!!! Jag får upp 53 sidor, varav 35 sidor är plagg för under 200 kronor!
Börjar bläddra... dröjer inte länge innan jag hittar första plagget...
Det börjar med två sportbehåar för 95 kronor... WHAAAT! En svart och en vit... hur kan jag låta bli?

Därefter hittar jag en supersöt blus för 75 kronor!!! Helt galet! Inte riktigt min färg, men passar den inte skickar jag tillbaka den! För 75 spänn är den absolut värd att testa!!!

Sen hittar jag en mysig, stor och superfin tröja som jag inte kan motstå! 179 kronor så det är nog ett av de dyrare plaggen!


Sen hittar jag ytterligare en blus... tveksam även till den. Men passar jag i den så kommer jag bli kanonsnygg! Så det får bära eller brista! Jepp, 75 kronor även där!

Därefter hittar jag ett linne. Antingen kommer det dölja min "skavanker" eller så kommer det framhäva dem. Även här får det bära eller brista :D


Kände hela tiden att jag letade efter något varmt och gosigt eftersom jag skickade tillbaka min snoopy-tröja från srf-shop! Så... till slut hittade jag den!!! 149 kronor... är kanske den dyraste?

Sen hittade jag en supersnygg bolero/cardigan! Heeelt i min stil, tror även att min kära sambo kommer att bli kär i den :) 150 kronor...

Hittade även ett par skitsnygga byxor/leggings som jag inte kunde låta bli! 175 kronor.


Sen hittade jag ytterligare en blus... haha... ännu en blus som jag kanske ser ut som skit i. (mitt förtroende för mig i blusar är inte det största) 179 kronor.

Hmm.... ännu en blus... och ljus är den! Men den var så himla snygg på bild så jag bara hoppas att den sitter lika snyggt på mig!!!


Och en cardigan som såg så himla mysig ut nu när vintern (så småningom förhoppningsvis) kommer :)


I vinter kommer jag vara snyggast i stan ;) Efter några fler timmar på gymmet kommer jag oxå att känna mig snyggast på stan ;)

Playdate

För två veckor sedan berättade Emelie för mig att hon skulle få passa Stella en helg och undrade om vi kanske kunde låta hundarna busa av sig lite.

Sagt och gjort!

Vid 12 idag körde jag Mathias och pojkarna till Nickes bowlingmatch och sedan vidare mot Jönköping med Lea.
Vi parkerade på ED-gymnasiets parkering och gick mot läktarna vid rocksjön.
Där fick jag Lea att sitta lugnt och fint och vänta på att vi skulle få sällskap.
Hon satt fint tills jag såg Emelie och sa "nu kommer Stella". Även att Lea nog inte fattade vem Stella var (de har bara setts en gång innan) så blev hon helt till sig och började spana runt efter en eventuell lekkompis.

Till slut kände hon igen Emelie och blev jätteglad när Emelie hade med sig en kompis!

Stella är en blandistik på 6 månader... lång och ranglig huskyblandning. Supersöt "liten" tjej.

Vi gick till hundrastplatsen bakom Atteviks bil där man kan släppa sina hundar. Jag har aldrig varit där innan men det var ett jättebra ställe! Inhängnat och någon tunnel och någon grop som hundarna kunde leka i.
Jag hade oxå med mig min bollkastare och omöjlig-att-tugga-sönder-boll så vi kastade en del så hundarna flåsade rejält efter en stund.

Stella jagade Lea och Lea jagade bollen :) De var i alla fall överrens om deras "arbetsuppgifter".

När vi hade lekt i lite mindre än en och en halv timma märktes det att hundarnas energi började tryta. De letade hellre intressanta dofter än att jaga varandra runt runt i "parken"... så vi bestämde oss för att det var dags för mat.

Vi lastade in båda hundarna i min lilla halvkombi (otroligt sött måste jag säga!!!) och for mot MAX. Vi satt ute och åt då vädret var precis lagom! Hundarna fick en mugg att dricka vatten ur och det vattnet tog slut snabbt!
Det blev helt enkelt en kanoneftermiddag!

Så nu har jag en väldigt trött hund som nog inte kommer att vakna förrän imorgon någon gång :D

Sist när jag och Mathias var i Jönköping såg vi en supercharmig "liten" hund. Den var av rasen Lagotto Romagnolo. Så nu blir det att man tittar lite extra på den rasen när man är inne på blocket och kikar.
Har läst en del om rasen och det verkar vara en bra och lagom aktiv familjehund. Jag tänkte, Lea börjar ju bli äldre och man vill ju skaffa en valp innan hon blir för gammal... hon är ju ändå 6 år den 20/12.

En Lagotto Romagnolo som valp.


Mathias är ju fortfarande svag för berner sennenhundar och drömmer om att skaffa en sådan. När han säger att han vill ha en sån svarar jag med att då får han lägga ner energin på den. Jag tycker att det är en så stor och klumpig ras. Jag vill ha en lättlärd och alert ras som man kan lära saker och gå olika sorters kurser med.

Fullvuxen berner sennenhund.

Men vad vet jag, de kanske blir vad man gör dem till. Det är bara mycket hund att forma...

Sen har jag en väninna som föder upp Shibahundar... även dessa är jag svag för. Har ju träffat alla hennes hundar och det är en otroligt go hundras efter vad jag kan se. Sen att de är superfina gör ju inte saken bättre!

Shibavalp....

Näää, det tål att tänkas på. Mycket jobb när man ska köpa hund... vilket inte blir än. Men man måste ju tänka ett tag oxå :)

Det var allt för mig :)



Dit och tillbaka

Steg upp tidigt idag. Körde pojkarna till fritids och styrde sedan bilen mot stallet. Kom dit och upptäckte att vi var tre stycken som skulle rida ut vilket betydde att alla hästarna skulle få motion samtidigt, kul ju! :)
Jag började borsta tjurtanten som inte hade något tålamod alls idag! När jag hade borstat henne, fixat man och svans, kratsat hovarna och satt på reflexer på benen kom verkligheten ifatt och jag kände att jag omöjligt skulle kunna sitta på en häst. Min leder bultade för fullt, ryggen värkte och höften ville inte ha nån belastning alls!
Så jag meddelade Åsa att jag fick hoppa över ridturen. Detta resulterade i att Åsa fick "åka" på Katinka idag vilket inte verkade göra henne allt för ledsen. Detta betydde oxå att Whilmer fick gå tillbaka till boxen och fortsätta slöa.

Jag bad Åsa springa av tanten rejält så är hon kanske lite lugnare nästa gång jag ska hoppa upp. :)

Eftersom Åsa skulle rida Katinka barbacka blev jag klar med Katinka en stund innan Saga var färdigsadlad. För att kunna ge Whilmer gräs stängde jag Katinkas boxdörr sålänge så att hon inte skulle promenera ut i stallgången eller retas med Whilmer.
Det föll inte damen i smaken! Hon blev så ilsk på mig! Först gjorde hon allt för att kunna knuffa upp dörren igen. När inte det fungerade försökte hon skrapa bort tränset mot dörren. Inte heller det funkade eftersom en viss Nina sa ifrån.
Efter en kort stund började hon skrapa hoven mot golvet och sparkade mot dörren, inte heller det hade någon verkan... konstigt nog ;) Mer än att jag fick ryta till på henne ännu en gång...

När jag röt till för tredje gången tyckte hon att jag var extremt tråkig och vände rumpan till och stod och tjurade i några minuter innan hon kom tillbaka och fortsatte sina försök att öppna boxdörren och visa sitt missnöje :P

Det är en såååå mysig häst jag rider ;) Särskilt när hon är på det humöret :P

Längtar redan tillbaka till den sötaste damen :)

Girls night!

Är hemma från jobbet idag, var det även igår. Mina leder spökar igen, så jävla tråkigt!
Men min helg har varit helt fantastisk! I fredags hade jag tjejkväll med Emelie i Jönköping. Vi har alltid roligt ihop men i fredags var det superkul! Jag vet inte om det berodde på att man hade sömnbrist eller helt enkelt bara behövde lite skratt :)
Vi träffades på stan för att shoppa lite grejer inför maskeraden den 26:e... Sedan tog vi en halvtimmes promenad med tung resväska rullandes efter oss. Jag hade inte kunnat bestämma mig för vad jag skulle ha på mig så jag packade helt enkelt ner en MASSA kläder i väskan :P
Sen kom vi hem till Emelie och väntade på att Olle skulle dyka upp på vår tjejkväll. Var så längesen vi träffade honom så han fick tillåtelse att komma förbi en stund.
Vi tre åt jättegod mat som Emelie hade lagat och drack gott rött vin som Olle hade med sig. Sedan satt vi och tjötade en massa skit fram tills jag kom på att det kanske var tid att hoppa in i duschen. Så jag blandade mig en stor martini och hoppade in. Tog en snabbdusch (Olle, det tog faktiskt bara 5 minuter, så det så!!!) som, enligt vissas åsikt, tjejer inte är kapabla till att göra. Kort därefter åkte Olle hem till Daniel för att fortsätta vara social där.
Vid 22.58 PRICK kom taxin som vi hade beställt till 23.00 och ringde efter oss. Så det var bara att slänga med sig allt man skulle ha och springa ner för trapporna... ALLA trapporna... *Pust*

Vi hade en supertrevlig taxichaufför som vi pratade med hela vägen till harrys. Vi lovade att ringa efter honom även när vi skulle hem. (nu blev det inte så eftersom vi hade privatchaufför hem)

Innan vi gick in på harrys förtydligade jag för Emelie att jag inte skulle kunna dansa utan att vi fick ställa in oss på drinkar och sånt istället. HA! Som om det blev så eller?!
Det tog nog 20 minuter (så lång tid det tog för oss att dricka upp första drinken) innan Emelie hörde en av sina favoritlåtar inne från Slivers dansgolv och släpade med mig dit.

"Nina, du kan bara stå och titta."
"Mmm... då är man ju inte alls nördig"
"Men Nina, du kan väl bara vifta lite med armarna då"
"Ser ju säkert jätterolig ut då"
"Men Nina, snääääälla, baaaara denna låten... snääääälla"
"Jaja, okej, bara denna låten"

Det blev bara den låten..... och några till. Sen ville inte jag mera och vi gick för att köpa lite mer dricka.
Vi satt väl ner en liten stund... innan vi blev lite sugna på att dansa till "Hon är flickan som gör allt för att göra mig lycklig, flickan som bara vill mig väl... wohohoo....whohoho.." på harrys dansgolv. Vi sjöng nog högst på hela dansgolvet och hade så jäkla kul, löjlade oss massor!

När det kom en kass låt gick vi för att sätta oss ner en stund. Där fick vi inte sitta ensamma nån längre stund. Helt plötsligt satt det en afrikansk man framför oss och två svenska killar stod bredvid honom. De bad oss prata med honom en stund. Han kunde nämligen bara engelska.
Vi var trevliga fram tills Emelie slängde ur sig "I dont think my boyfriend likes that u sit here" hon fick då till svar "and i dont think my girlfriend likes that u sit there"... haha... jag brast ut i gapskratt och kunde inte låta bli att ge killen en high-five! Gissa om han läste hennes diss totalt!
Kort därefter sa han att han skulle lämna oss ifred och att det iaf var trevligt att ses. Jag svarade skrattandes detsamma. När han hade gått fortsatte jag i gapskratt att skratta åt hans diss! (som sagt, lite trött kanske?)


När vi kort därefter gick för att dansa lite till så dök afrikanen, mystiskt nog, upp på dansgolvet precis bredvid oss. Han frågade mig om hennes pojkvän var på väg eller hade kommit än... då brast jag på nytt ut i skratt och svarade halvt hysteriskt "neeeeeeeeej" jag fick ett gott skratt tillbaka från honom. Jag och Emelie rymde kort därefter till baren för att köpa oss något gott. GISSA vem som helt plötsligt står på andra sidan baren!!!

Av vissa anledningar som jag nog inte ska skriva här om jag inte vill bli halshuggen skickade vi iväg ett sms till Ludde och berättade att vi var på harrys och tyckte att han skulle komma dit.
Ska nog inte heller berätta vad som skrevs i sms:en... även där... halshuggning :P Jag är lixom respektfull mot mina vänner ;) Aaaaalltid ;)

Han svarade iaf att han skulle dyka upp. En stund senare skickade jag, efter påtryckningar, ett till och frågade vart han höll hus. Fick svaret att han började gå och skulle vara där om 15 minuter. Vi dansade en stund till sen gick vi till utgången för att vänta på insidan av dörren.

Där börjar en kille att snacka med Emelie. Efter en stund säger hon att hon väntar på sin man så att inte killen får fel signaler från henne. Precis då dyker en full och jobbig människa upp för att börja prata med mig... jag säger då halvt hysteriskt  i gapskratt att jag ska gå ut och leta efter hennes man åt henne! Sen lämnar jag Emelie där med två stycken fyllon! Som sagt, jag värnar om mina vänner, hehe!
När jag kommer ut står Ludde där med mobilen i högsta hugg. Emelie kommer strax efter mig och säger "MIN MAN" och kramar Ludde... hahaha!

Vi köper mer att dricka och sätter oss och tjötar en stund. När stället stänger kör Ludde hem oss med hans bil som redan står nere på stan.

Som sagt, en otroligt rolig kväll som blir riktigt svår att slå nästa gång vi går ut :)

TACK EMELIE!







Återhämtning efter semestern...

I torsdags satte vi oss för att åka till Vanlöse i Köpenhamn. Vi använde navigatorn på min mobil för att hitta rätt.
I köpenhamn bor numera nämligen min sötaste lillasyster.

Vi kom dit framåt kvällen och fick rostat, dumpstrat, bröd till kvällsmat och vatten på flaska. Vattnet på flaska för att de inte har något kallvatten så allt måste in i kylen en stund för att smaka någorlunda okej (vilket det inte gjorde ändå) Danskt vatten är inte vidare gott... inte Köpenhamnigt vatten iaf...

Vi spelade lite spel och tyckte sedan att det var dags att krypa till kojs... min "säng" bestod av deras stenhårda bäddsoffa... vaknade otroligt utvilad dagen efter....NOT!

Fredagen hade Emmy planerat in i Köpenhamn. Så på morgonen/förmiddagen (beroende på ur vems synvinkel det är) tog vi tunnelbanan in till centrum.
Pojkarna hade ingen aning om vad vi skulle få vara med om så allt var en överraskning för dem. Först gick vi på guiness world record museum och sen ripleys skräck "museum" där man fick testa på olika saker. Exempelvis elektriska stolen... väldigt intressant upplevelse kan tilläggas :P

Därefter gick på vi ströget fram tills vi alla var trötta och lagom möra i kroppen. Tog tåget hem och satt och flamsade med lillasyster en stund innan det var dags att dra sig mot Malmö.

Vi var framme i Malmö runt 18-tiden och gjorde samma sak där. Blev bjudna på otroligt god paj av Mattes bror och sedan satt vi och snackade skit och spelade spel tills alla slocknade.

(Bilden var rätt när jag la in den... dataskit!!)

Lördagen drog Mattes bror, Andy, med oss till Turning Torso. Jag tittade upp på det och fick svindel!



Vi gick runt där lite i bostadsområdet och tog finfina kort. Sen var det dags för nästa grej. Vi åkte hem och sa till pojkarna att ta på sina mysbyxor.. sedan gick vi en bra bit för att till slut hamna på laserdome. DET VAR INGET FÖR MIG! Fy fan, aldrig mer! Absolut inte min grej, blev en riktig mes! Men pojkarna älskade det, det är ju viktigast :D

Därefter skulle vi ha badat... bidde inte så. "Äventyrsbadet är stängt idag pga kräk i vattnet" stod det på dörren. Vaddå? Är det kräk i vattnet är det väl bara att kasta ut dem... hehe ;) HUMOR!!! Hög nivå ;)

Så vi åkte till något som hette Andys lekland passande nog :) Spenderade lite mer än 2 timmar där och var sen helt slut!

Alla åkte sedan hem till Andy och duschade för att sen stressa iväg till en italiensk restaurang där vi hade bokat bord...
Somnade ganska fort den kvällen vill jag lova!

Så, när vi kom hem på söndagen kändes det som att jag skulle behövt sova bort en vecka innan jag skulle återvända till jobbet. Självklart fick jag ju inte det :)

Men helgen var helt toppen och det var precis den semester vi inte fick i somras pga flytten :)

Kläder istället för bil!

I lördags tänkte jag och Mathias åka till Gbg för att titta på en ny bil. Vi har, nästan, bestämt oss för att det ska bli en mazda 6. I Göteborg fanns det två olika hos två olika bilhandlare och vi tänkte då i samma veva försöka byta in min bil för ett bra pris.
När vi sen tittade på blocket innan vi skulle åka hittade vi en likadan bil i Habo för samma pris som hade gått ungefär lika långt. Så vi kom fram till att det är bättre att provköra bilen där först för att se att det alls är något att ha.
Vi tyckte om bilen båda två.
Sen kom problemet...
När vi berättade att vi ville byta in min fina lilla toyota...


Min finfina pärla som har tjänat mig bra i 5 års tid. Denna finfina bil erbjöd honom i inbyte. Han verkade intresserad tills han hörde att jag inte har servat min bil under dessa 5 år. Jag har bara lagat de få saker som varit trasiga. Då helt plötsligt var inte bilen vatten värd och han ville inte ge mig ett öre över 5000 kr.
Detta kallade jag för skitsnack och vi åkte därifrån i min fina gamla pärla utan ny bil.
Mathias tröstade sig själv med att skaffa en iphone 4. Själv, ja, vad gör tjejer för att trösta sig. Jo, de shoppar :)
Det var precis vad jag gjorde :) Jag nätshoppade!
Jag gick in på sweden rocks hemsida och beställde hem varma och goa tröjor till vintern.



Så, det blev tre mysiga tröjor som förhoppningsvis kommer till Tidaholm imorgon :) Ska bli så kul med lite nytt och varmt. Mina gamla luvtröjor är så slitna så de behöver slängas! Snoopytröjan beställdes mest för att den såg så varm och och mysig ut, sen värmer den rumpan oxå :)

Igår hade jag ett meddelande på mitt mobilsvar. Då var det från bilhandlaren i Habo. Han berättade att hans chef tyckte att min bil var värd mer och han ville att jag skulle ringa upp. Så jag ringde upp för att få veta att han kunde tänka sig betala 10 000 för bilen OM vi kunde leva med repan som fanns på mazdan.
Så jag bestämde mig för att vara väldigt ärlig. Jag sa att vi hade fått mer än så för Mathias risiga volvo som hade en egen vilja och att jag, okunnig om bilar men inte helt dum, anser att min bil är bättre än så. Så därför tänker jag sälja den privat och berättade även att vi kollar efter andra bilar. Jag blev sååå arg så det sista bara flög ur mig. Han visste ju ungefär vart min gräns låg så att ringa och erbjuda ett sådant skitpris för en bil som både han och jag vet är en populär och eftertraktad sort är ju bara en förolämpning!
Så nu jävlar ska jag bevisa att min pärla är värd så mycket mer! Så nu hamnar hon på blocket :)



RSS 2.0