GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Det var det enda jag hann skriva för idag.
Återkommer med nya krafter efter nyår :)

Kram kram

Kläderna har kommit!!!

Idag fick jag äntligen ett sms från Halens att mitt paket fanns att hämta på ICA! Så efter att jag o Mathias hade vart på gymmet och svettats bort några kilon tog vi en promenad till ICA med Lea i kopplet.

Precis som jag trodde blir det ungefär hälften av kläderna som skickas tillbaka!
Men de här ska jag definitivt behålla!!!

Den här tröjan var helt ljuvlig och både jag och Mathias tyckte att den satt supersnyggt!! Sen var den dessutom varm och gosig! Mysfaktorn var på topp!

En blus som satt riktigt snyggt! Även denna en klar keeper :D

Åhh, KÄRLEK är det enda jag kan säga! Kärlek vid första ögonkastet! Helt tokigt galen i den här tröjan! Har allvarliga funderingar på att beställa den även i blått!!!

Tro det eller ej! Men även Nina kan passa bra i en vit blus! Den här satt toppenbra och modellen passade min figur perfekt!

Sport-bh-arna sparade jag såklart! Kan komma att behövas nu när jag ränner på gymmet lite då och då!

Det jag skickade tillbaka var:

Den kom i mörkgrått, måste ha blivit något fel i min beställning! Sen såg jag ut som ett hus i den. Stor och bred och ful var den! TILLBAKA!!!

Nej nej nej! Mathias tyckte att den var okej. Men efter mycket eftertanke kom jag underfund med att detta kommer att bli ett längst-in-i-garderoben plagg som aldrig kommer få se dagens ljus! TILLBAKA!

Fy fy fy! Kass passform! Den var "bylsig" i midjan så man såg helmysko ut! TILLBAKA!

Dessa funderade jag länge och väl på. Men efter mycket eftertanke kom jag underfund med att passformen inte var den bästa. Dessutom kände jag att resåren i midjan inte var mycket att hänga i granen så skulle väl ta två timmar innan jag skulle börja störa mig på ett par byxor som bara åker ner hela tiden! TILLBAKA!

Hahahaha!!! FY FASEN!!! Vem har sytt detta plagg? Måste vara någon med JÄTTEBRÖST! För den enda människan som kan gå i detta linne och kanske se lite normal ut måste ha JÄTTEBRÖST! Den satt helkoko på mig! Drog jag åt axelbanden hamnade resten av linnet helkonstigt och släppte jag efter visade jag bröst plus lite till! TILLBAKA!

Dags att sova kanske?

Natti natt folket!

Julförberedelser och viktminskning...

....ingen bra kombination. Julen närmar sig med stormsteg och jag ska gå ner ett antal procent fett på 8 veckor. Ska bli intressant att se om jag kan ha den självdiciplinen över julhelgen och nyårshelgen.

Idag har vi i alla fall plockat in julgrejerna för att se vad vi ska ha framme och vad som kan slängas.
Nästa vecka åker vi till Ullared och då ska vi köpa lite nyare stjärnor och stakar som passar bättre i våra stora fönster. Men som sagt, en del har vi kunnat få upp från våra gamla grejer.

Vårt fina köksfönster blev såhär med stakar :)

Julgardiner ska också köpas in en del i Ullared. I alla fall till kök, vardagsrum och biljardrum. Så även julgardiner får vi vänta med till nästa helg.

När jag tittade i våra flyttlådor med julsaker hittade jag förpackningar med nya julkort. Så nu har jag suttit och gjort finfina julkort till alla våra nära och kära! Så är du en nära och kär så får du ett julkort av oss i år :) Pssst... vi skickar bara till de allra närmsta, så bli inte ledsen om du är min vän och ändå inte får nåt kort!



Nu till ett helt annat ämne.
Jag var på gymmet den 1:a december och vägde in mig på en sån där specialvåg som ser muskler, fett och vattenmassa i kroppen. Det var ingen vacker syn!
Så nu är jag ännu mer beslutsam att gå ner i vikt! Eller rättare sagt: gå ner i fettmassa!!!
Jag ska inte titta åt en våg nu på 8 veckor. För om 8 veckor ska jag väga mig nästa gång. Och då jävlar ska min kroppsmassa ha förändrats. Mer muskler och mindre fett!!!
Det hänger numera en lapp på kylskåpet med nyttig mat. Vad för slags mat som bränner fett mera än annan mat och vad man kan äta mera av. Jag har nämligen beställt en bok från Nickes jultidningar där man kan läsa allt om sånt där.



Så en liten kom-i-håg-lapp på kylskåpet är inte fel.

I boken läste jag att både honung och kakao är bra fettförbrännare.
Av en tillfällighet hittade jag honung med kakao i när vi var i Falköping på Osterian där.
Jag har smakat på den, udda smak, men helt okej. Först smakar den honung och sen övergår den i kakao :)
Nu menar jag inte att jag ska smaska i mig honung varje dag, NEJ! Men om jag blir sötsugen någon gång så är honung väldigt effektivt och då vet jag att jag kan ta en liten sked utan att göra min kropp illa.

Nu är det dags för promenad med vovven! Sen senare bär det av till gymet med Mathias :)

RSS 2.0