Riktigt riktigt riktigt riktigt nyfiken!!!!

Ni som själva skriver blogg vet ju att man ser statistik över hur många som läser bloggen per dag. Det är unika sidvisningar; alltså om man har läst bloggen en gång från datorn och sen går in igen så räknas inte andra gången.
Min statistik visar att jag har en person som läser min blogg varje dag. Sen kan jag ju tyvärr inte veta om detta är samma person varje dag eller om den varierar från dag till dag.
Siffrorna är 1-7 personer varierande från dag till dag. Nu börjar jag bli riiiiiktigt nyfiken på vilka dessa 7 personer är ;)

Självklart måste man få läsa bloggar i smyg, vissa personer vill man kanske helt enkelt inte identifiera sig för.
Men känner du att du vill säga vem du är och du läser min blogg då och då...

SKRIV ETT INLÄGG HÄR OCH BERÄTTA VEM DU ÄR :)


Massa kramar

Inredning och alla hjärtans dag

God morgon, god middag, god kväll!

Nu är jag så nöjd med hur vårt vardagsrum blev! Det behövdes en stor förändring och därför begav sig jag och Mathias till Skövde för att shoppa in lite nyheter till vår lägenhet för några veckor sen.
Jag fastnade för otroligt fint gröna kuddar på indiska, tyvärr fastnade inte Mathias för priset...
Jag tjatade, och jag tjatade och jag tjatade och till slut förstod han att jag ville ha kuddarna...hehe...

Så vi köpte de där 2 fina kuddarna på indiska och sen köpte vi 2 kuddar på Chilli i Skövde. Chilli är en inredningsbutik som inte finns i Jönköping så där var det extra kul att gå och titta. Dit ska jag även absolut återvända... hade lätt kunnat shoppa betydligt mer!

Såhär blev det till slut i soffan:




Och såhär ser vår fina blombänk ut som står vid fönstret ut mot balkongen. Den gröna skålen har jag fått av Anna i julklapp, hon läste nog mina tankar väl gäller färgen :)



Var inne på Indiska i Jönköping nu i veckan och hittade betydligt fler roliga saker som jag lätt ska köpa när denna eller nästa lön kommer :)

Sen dök ju alla hjärtans dag upp... jag är inte så van vid att fira denna dag och sen var jag sjuk dagarna innan den skulle komma. Jag var i valet eller kvalet om jag skulle ta mig till stan och köpa något till Mathias. Vet ju att han är världens gulligaste men jag vet också att många är emot alla hjärtans dag och inte firar det. Så detta året struntade även jag i denna dag. Det var ett STORT misstag! För på morgonen till alla hjärtans dag kom Mathias in till mig med frukost på sängen, ett fint alla hjärtans dag kort och sååååå fina rosor i en vas. Men nu vet jag vad som gäller och nästa år ska han få 1000 ggr tillbaka ;)
Jag gillar ju alla hjärtans dag och tycker om att uppskatta mina nära och kära... var otroligt dumt av mig att strunta i det detta året!






Bild på nya frisyren...



Jepp...såhär ser jag ut nu... börjar vänja mig och lära mig hur jag ska göra för att inte se helfjantig ut..


Nyfriserad...

Var som sagt och klippte mig i fredags... såg fram emot det såååå mycket!
Ville så gärna få en likadan frisyr som sist när jag klippte mig för 2 månader sen...
För er som inte minns:




Ringde till Hairtime och bad om samma frisör som jag hade senast... fick svaret att hon hade flyttat till stockholm. Fick lite smått panik där i luren för en liten stund men damen jag pratade med berättade att de hade en ny tjej... så hon fick det ju bli då...

Jag har väääldigt svårt för att lita på frisörer då jag har fått förjävliga frisyrer några gånger. Har därför de senaste åren klippt mig hos min vän Laura. Tyvärr har hon slutat som frisör och man kan ju inte alltid störa henne med att klippa frisyrer och färga hår och liknande så har ju känt att jag till slut måste jag hitta någon jag kan lita på.

Gick därför till den här tjejen, Julia, och visade en bild på min frisyr när jag var nyklippt och förklarade nogrannt hur jag ville ha det och vart jag hade virvlar i håret och hur hon inte fick klippa. Någonstans gick det fel i kommunikationen... för nu sitter jag här med virvlar som står rakt ut just för att hon har klippt mig för kort på de ställena.
Sen när jag tittar på kortet jag visade vill jag bara gråta... för den frisyren är kanonsnygg.... den jag har nu, ja, kanonsnygg vet jag inte om det är rätt ord för den. Jag vet att folk runt omkring tycker att det blev jättebra och man får ju försöka lita på att de faktiskt tycker så när de säger det.
Men jag hade ändå en bild i huvudet när jag satte mig i stolen under saxen.... och när den bilden INTE ALLS blir som man hade tänkt sig, ja, då blir man inte alls glad.

Jag är extremt korthårig nu och jag bara längtar till det har växt ut om några månader. Fram tills dess får jag stå ut med att jag har lite av min gamla hockeyfrilla igen... *suck*

Satt precis och letade efter en bild på min gamla hockeyfrilla... hittade en bild men kom underfund med att t.o.m den frisyren var 10 ggr snyggare än det jag har nu. Så inte ens en bild på min gamla frisyr kan förklara hur jag ser ut i huvudet nu...

Har koooonstigt nog INTE tagit några bilder på hur jag ser ut nu.... undrar varför... hmmm...




Klipptajm...

Eller som man också kan säga: hairtime :)
Mmm... dags för mig att gå till frisören! Sist jag var där när jag kapade av mitt långa hår till en kort frisyr blev jag kanonnöjd. Detta resulterar ju självklart i att man ber om samma frisör som man hade sist. Så imorse när jag ringde gjorde jag ju såklart det... tror ni inte att människan hade flyttat till Stockholm nu då... så nu ska jag klippa mig hos någon Julia.
Julia; bäst för dig att du är bra... för jag är en väldigt kräsen kund ;)

Har klipptid 17.15... så är nog bäst för mig att jag rusar... sitter ju just nu på jobbet...

berättar mer om hur det blev senare :)

Klipp o hej!

Nina is back!!!

Nu har julledigheten varit här... snön är kvar och verkar vägra sluta falla från skyn. Detta har jag haft som en otroligt bra ursäkt för att slippa röra på mig.
Nu ska det bli ändring på denna inställning! Denna vecka har jag tagit minst 45 minuters promenad varje dag när jag kommit hem från jobbet. Envishet lönar sig hoppas jag även denna gång. Så torsdagar och söndagar dansar jag, måndagar kommer jag befinna mig på rosenlundsbadet i motionsbassängen och resterande dagar kommer jag ta långa promenader med hunden.
Har känt att jag lagt på mig ett antal "kärlekskilon" sedan jag träffade Mathias. Denna känsla påminner mig om senast jag blev sambo... den gången slutade det med att jag hade gått upp 15 kilo. Detta kommer inte ske denna gång! jag ska gå ner de 4 kilo jag gått upp och jag ska fortsätta vara samma rörliga Nina som jag var innan jag träffade Mathias och var kär :)
Lycklig behöver inte betyda fet :P

Vi har äntligen kommit tillrätta i vår nya tillvaro som sambos i Tidaholm och till helgen kommer familjerna och firar Elias på hans 6-årsdag. Då blir det smörgåstårta, så helgen kommer vara fullbokad av presentköp, tårtbak, städ och kalas.

Har under denna vintern lyckats ta en hel del fina vinterbilder på oss när vi varit ute i snön och lekt. Har inte många  jag kommer åt just nu... men någon enstaka kan jag väl fixa :)
                                 

Känner redan att jag fått mer energi sedan jag börjat röra lite mer på mig och jag hoppas att detta resulterar i att jag kommer skriva min blogg lite oftare... nästan lite så att jag skäms när jag tittar på hur längesen det är sedan jag skrev sist...

Lite roligt att titta på statistiken och se kurvan sjunka lite varje dag när ni märker att "näää, hon verkar inte vilja skriva något mera..." och ger sakta upp....

Jo... jag har ju som sagt börjat dansa. Detta gjordes även förra terminen. På torsdagar dansar jag linedance med Anna och Anette, mina två goa kollegor på jobbet. Kommer alltid från den lektionen med ett leende på läpparna.
På söndagar går jag buggkurs tillsammans med Mathias. jag har dansat en hel del bugg tidigare men började om på nybörjarkurs dels för att jag inte känner mig säker då det var längesen sist och dels för att jag så gärna ville ha med Mathias. Från buggkursen kommer jag nog med ett ännu större leende... jag blir bara såååå lycklig av att dansa!!!

Nähä... dags att äta lite innan dansen sätter igång :)




RSS 2.0