Värme

Träffade Ellinor och hennes hund Gibson nu på morgon för att gå ner till fotbollsplan nedanför hundklubben och leka lite. Det tog inte lång tid innan tungorna hängde i marken på hundarna, fy sjutton vad det var varmt. Inte ens vi vi som inte rörde på oss blev svettiga och blöta på ryggen.
Så det slutade med ett bad på hundklubben. jag fyllde upp vattenkannan med vatten och hällde över båda hundarna för att svalka dem. Även Ellinor råkade få en dusch, oups!


Häst häst häst...

Idag besiktigade jag min bil, den gick igenom! Men ibland kan man bli trött på dessa gubbar på bilprovningen. Som idag när jag var där. Locket på min huv har varit svårt att slå igen, däremot har jag inte haft problem de senaste gångerna jag har försökt så inbillade mig att det kanske var kylan som påverkade.
SÅKLART ska lockfanskapet krångla när jag är och besiktigar bilen, såklart!!! Gubben försöker 2 eller 3 gånger att slå igen locket utan framgång. Jag säger då att det har krånglat tidigare men att det var ett tag sedan sist. Jag får då svaret "ja, du har väl inte öppnat här på ett tag heller". Vaddå? Tror du inte jag kan öppna huven på min bil? Tror du att bara för att jag är tjej så byter jag aldrig olja i min bil? Gaaaahh, förutfattade meningar eller? Varför slänger han ens ur sig en sådan grej? Håll käft och gör ditt jobb istället! Tänk så hade jag svarat "jag jobbar som bilmekaniker så jag kollar min bil ganska ofta"... undrar hur han hade reagerat då? Hihi... hade ju vart lite kul ju... varför kommer man alltid på sådant efteråt för?

Tog sedan en otroligt trevlig lunch med Laura. Var evigheter sedan man träffade henne så det var 60 väldigt snabba minuter. Hade lätt kunnat sitta där i 2 timmar och tjöta om allt som hänt sedan sist :)
Hoppas jag inte lyckades skrämma bort henne från hundköpstanken... men hur reagerar man när hon säger att hon ska köpa en chi-tsu... hihi... kunde inte annat än skratta och fråga om hon verkligen tänkt efter... jag har inte alls fördomar eller så :P

Sen åkte jag vidare mot Falköping för att testa ännu en häst. Denna gången var det ett halvblod på 20 år. Katinka heter stoet och hon vill promenera i skogen :) Passar mig perfekt. 165 cm i mankhöjd och supersnäll! Så dit kommer jag absolut återvända!!! Gillade hela stället jättemycket. Men det hade jag efter alla mail redan anat att jag skulle göra :) Håller alla tummar att det kommer fortsätta gå bra :D



1 månad kvar...

ja, fy.... nu börjar det närma sig. Om en månad och en vecka sitter jag i vårt hus :) Gissa om det börjar bli spännande nu. Ett alldeles eget hus som är bara vårt och som vi får inreda och göra som vi vill med. Det kommer bli så fint!


Har bestämt mig för att jobba vidare på 75% i Tidaholm. Självklart hade jag önskat att det hade blivit mera tid men än så länge är det 75% som gäller.
Jag blev erbjuden heltid fast tjänst i Mullsjö på Gunnarsboskolan men tackade nej. Jag kände att de 6 månaderna som jag pendlade till Jönköping fick räcka. Varken jag eller Mathias tyckte att det var värt varken tiden eller pengarna. Det var inte bara bensinpengar som skulle gå åt, vi skulle även behöva fixa hunddagisplats till Lea varannan vecka. Så det hade nog nästan gått jämnt ut. Räknar man sedan in all familjetid jag skulle förlora på pendling så var vi eniga om att det inte var värt det. Sedan kom min nuvarande rektor om ett erbjudande med förlängning fram till Juni 2012 och då var det ingen tvekan om det längre.
Så jag fortsätter som fritidspedagog i Tidaholm vilket känns oerhört skönt eftersom jag trivs kanonbra med kollegor och barn!


Klipptarmen suger...

Tror jag har något virus... ett virus som får mig att vilja klippa av mig håret så fort det börjar få lite längd...
denna gången skriker tarmen KOOOORT!!!
Mmm... kortare än jag nånsin haft det... vågar jag? Ska jag? Borde jag? Funderar på att vänta till hösten iaf... så jag kan färga det mörkt med röda slingor samtidigt...



Jag gillar Selma Blairs frisyr... riktigt sugen på att kapa skiten alltså!

Kort info...

SWEDEN ROCK HERE I COME!!!!
Tillbaka på söndag!!!!

RSS 2.0