Första steget...

tog första steget mot ny frisyr... är sååå trött på mitt hår just nu! Och det växer alldeles för sakta för mitt tålamod. Så idag ringde jag Laura för att se om hon har tid att kapa av det åt mig. Så nu blir det så småningom, förhoppningsvis, frisyren jag har tittat på så många gånger :)


Detta ska bli....


såhär....



Det närmar sig

Tar en paus i packandet och sätter mig ner framför datorn. En välbehövlig paus. Jag har idag packat en stor säck med Elias kläder, en stor säck med Nickes kläder och snart två stora säckar med delar av mina kläder. Har även packat ner alla våra stora glasskålar. Vardagsrummet börjar eka tomt. Pojkarna rum skulle också eka tomt om det inte vore för de över 40 stycken banankartongerna som står därinne. Helt galet att man kan samla på sig så mycket saker i en liten lägenhet!
Vi håller även på att tvätta upp de kläder som ligger kvar i tvättkorgarna. Så jag har vikt ett berg med tvätt precis. Det var efter det som jag kände att jag var värd en paus framför datorn.

På måndag flyttar vi. Känns overkligt!
Mamma kommer hit och hjälper till att packa upp i huset om hon fortfarande är ledig med tanke på jobb och uppdrag. Hon måste ju stå beredd typ hela tiden. 
Vi har även fixat min lillebror, Micke, som bärhjälp. Sen får vi se... förhoppningsvis har vi två till killar som vill komma och hjälpa till. För muskler behövs det för att kunna flytta alla våra möbler och kartonger. Och även om jag har muskler är det inte alltid jag har leder som gillar den sortens påfrestning. Så för säkerhets skull ska vi ha 4 killar som kan bära möbler. Så att jag i värsta fall kan bära lättare kartonger och liknande.

Var och red igår... lika mysigt som alltid. Gillar även landskapet på väg till hästen...




Sen kunde jag inte låta bli att ta kort när jag satt på hästryggen....



Det regnade när vi red igår. Det gillade inte Katinka alls.
Åsa stod i mitten av banan då jag hade med mig en jobbarkompis som skulle testa rida Saga för att kanske bli medryttare på henne.
Så när vi red i motvind på banan gjorde Katinka allt för att slippa gå åt det hållet.
En gång lät jag henne hållas. Då gick hon fram till Åsa i mitt av banan, svängde runt, ställde sig med rumpan mot regnet och hängde med huvudet. Så gulligt! Jag kunde inte låta bli att skratta åt henne. Söta surtanten :D



och med den underbara bilden avslutar jag dagens blogginlägg och återgår till packandet!

En dag i Skövde

Idag var min lediga dag den här veckan. I och med att Leas knöl i juvret har försvunnit återigen fick jag ringa och avboka tiden hos veterinären. Detta betydde att familjen fick en heldag att hitta på något på. Vi bestämde oss för att åka till Skövde och köpa barstolarna som Mathias vill ha till huset när vi flyttar in.
Tyvärr finns de inte i butiken utan man måste beställa hem dem. De fanns inte heller på lager utan kommer in v.37. Men de kommer passa perfekt i vårt kök!




Vi letade även efter en kostym till Mathias som han ska ha på Elins och Stefan bröllop. Vi hittade vad vi sökte på Kappahl. Så jag kommer ha en kanonsnygg kavaljer till bröllopet :D Nu ska vi bara hitta en matchande skjorta till honom också :)

Klänningen som jag beställde från Halens var aningen för liten så den skickade jag tillbaka för att byta till en storlek större. Har inte hört något därifrån så börjar bli orolig att den inte kommer att komma i tid. Är heller inte säker på om den kommer sitta bra och om jag kommer känna mig bekväm i den. Gick därför och tittade lite i butiker efter en reserv om nu inte klänningen skulle hinna fram i tid. Det är ju ändå bara lite mer än en vecka kvar.
Och jag hittade en kanonsnygg klänning! Så nu är frågan om jag fortfarande vill ha den rosa klänningen om den kommer i tid? Köpte reserven i alla fall. Sen får jag väl tänka på saken.

eller   

Svårt val, eller hur?

Vi kikade sedan in på SOVA, mest för att titta! Vi tänkte därefter åka till en annan sängbutik (som jag just nu glömt namnet på!!!) men vi fastnade på SOVA. Vi fick samma bra försäljare som sist vi var där. Hon kan verkligen snacka in sina sängar! Denna gången hade hon fått in extra sängar på lagret från en annan butik som stänger igen som de behövde bli av med. De sålde därför ut dem för 50% av priset. Detta var inget de hade gått ut med utan sånt de sa enbart till kunderna som kom dit.
Så, vi provade 3 sängar och en av dem var riktigt snygg och kändes riktigt bra. Hon hade kvar en sådan på lagret och vi kunde få den superbilligt!
Sen hade hon ju även "fotpall" vid fotänden och en sänggavel som man kunde få köpa även dem för 50% av priset. Vi tänkte lite och jag sa att jag stryper Mathias om vi går ut ur den butiken och sängen sen inte finns kvar när vi kommer tillbaka. För att få en sådan säng för det priset är stört omöjligt!

Så... vi köpte den... lite impulsköp kanske... men vi skulle ju ändå ha en säng! Och den blev inte så mycket dyrare än en säng i den andra butiken skulle ha kostat. Och denna sängen, om man ska tro henne, "lever" mycket längre!


Så det blev en brungrå wonderland kontinentalsäng :) Fasen vilka goa drömmar man kommer ha i den sängen!

Nu ska jag snart ut i stallet igen! Saknar hästryggen redan. Men idag blir det bara banträning! Min rygg är inte som den ska idag efter skogsturen igår. Så idag får jag ta det lite lugnt!




Kommentar...

Gick som vanligt in för att kolla min blogg och skriva lite. Såg då att jag hade en kommentar på ett gammalt inlägg. En kommentar från någon jag inte känner och som skriver att hon numera prenumererar på min blogg! Weeehh, va kul! Tänk att någon vill läsa det jag skriver så mycket att hon vill prenumerera på det :) Det tar jag som en stor komplimang!

Däremot måste jag säga att jag kan ju se hur många som är inne och läser varje dag. De senaste veckorna sen jag har börjat skriva oftare har antalet besökare ökat rejält!
Sen vet jag inte om det beror på att jag länkar till min blogg från min facebook-sida.
Men alltid kul att se att allt mellan 10 och 30 personer tar del av min blogg och det som händer i mitt liv :)
Min blogg är en blandad kompott då den handlar om allt i mitt liv. Allt från djur, till familjen till träning!

Vill bara tacka alla mina läsare för ert intresse och hoppas att jag kan hålla ert intresse uppe :)

Skriv gärna en kommentar då och då. Så mycket roligare att skriva när man får lite respons ibland :)

Kram på er alla godingar!


Partyyyyy! :) forts. från förra inlägget

ja, bacardi melon, tranbärsjuice och fryst vattenmelon utgjorde en otroligt god drink!


Dessa drack vi under kvällen medan vi gjorde oss snygga med dusch, nya kläder, frisyrer och smink :) Vi hann nämligen med en shoppingrunda i lilla Tidaholm innan vi stack till stallet. Och i butiken "look" hittade jag, eller rättare sagt Emelie, ett kanonsnyggt vitt tunt linne som jag köpte för att ha till kvällen. Detta linne passade perfekt med ett ljusgult brottarlinne under och ett par jeans till. Till detta hade jag mitt nya halsband som jag köpte på rea i Jönköping för ett tag sedan. Blev kanonnöjd med resultatet. Var bara mitt hår som var problemet! Det MÅSTE klippas snart, jag blir tokig på det! Kan inte göra en frisyr av det när det hänger fritt. Så till slut gav jag upp och drog luggen bakåt. det blev helt okej det med.

Även Emelie hade nya kläder då hon hade köpt en jättesöt klänning i Jönköping någon dag tidigare.



Så vi åt och drack gott, lyssnade på gammal god musik somman bara ville studsa runt till och var på riktigt gott humör!
Mathias hade sagt att vi kanske kunde komma förbi deras fest lite senare så vid 22.30 ringde jag honom för att se vad som var bestämt.

Snackade med både honom och vi lovade att vi skulle komma bortåt så snart som möjligt. Så vi hällde ner dryck med melon i en stor flaska och gav oss iväg. På vägen bort hade vi musik från emelies mobil så brist på feststämning hade vi inte!
Var på trädgården hos hans jobbarkompis (som också heter Mattias) en stund innan alla gick vidare till Bryggeriet.

Väl på Bryggeriet blev vi bjudna på både inträde och dryck så det var en väldigt lyckad början! :)
Därefter intog jag och Emelie dansgolvet medan Mathias och hans jobbarkompisar försvann ut på "altanen". Mestadels av kvällen spenderade vi sedan på dansgolvet förutom den lilla stund när vi hörde ordet shot och hängde på till baren. Där tog vi en varsin dooleys och återvände sedan till dansgolvet.

Emelie spanade lite efter någon trevlig kille. Plötsligt såg jag en kille som gick i samma buggrupp som mig och Mathias. Minns att han alltid var väldigt trevlig och pekade på honom åt Emelie. Han var visst helt i hennes smak. Berättade detta för Mathias när han dök upp.

Den icke nyktra Mathias gick sedan, utan vår vetskap, iväg och hade ett snack med denna kille. Samtalet gick till ungefär såhär:

"Hej"
"Hej"
"Jag kan skaffa en tjej till dig såhär (knäpper med fingrarna) snabbt."
"Nähä?"
"jo, jag lovar"
"okej"
"Är du singel?"
"Japp"
"Jag kan skaffa en jönköpingstjej till dig såhär snabbt (knäpper med fingrarna igen)
"Okej?"
"jag vet en tjej som tycker att du är snygg"
"okej"
"Häng på mig ikväll så ordnar jag allt"
"okej"

Han hängde inte på Mathias. Däremot kom Mathias tillbaka med ett stort flin i ansiktet och sa att han visste att killen var singel. Vi ville såklart veta hur han visste det. Och det fick vi veta. Sedan var vi ganska uttittade under några låtar. Kan ha varit för att vi sjöng ljudligast, eller för att vi hoppade högst eller helt enkelt för att Mathias hade berättat för killen att han hade en tjej till honom.

Sedan kom det en lugn låt och Emelie sa att kanske, ja kanske, skulle hon se om han ville dansa. Och det gjorde hon. och det gjorde dom...

Sen kunde vi inte låta bli att dansa åt deras håll vi med. Och killen undrade vad vi var för typer som dansade så nära. Och Emelie var tvungen att förklara att vi var hennes vänner. Och killen blev förvånad och sa att han kände igen oss från sin buggkurs. Och Emelie var tvungen att spela förvånad.

Sen var kvällen slut och vi drog oss mot utgången.

Killen stod vid en taxi, vi vände oss bort en sekund, sen stod inte killen vid taxin längre. Nej, han stod långt bort i en buske och kissade. Vilken tur att han inte hade åkt med taxin!
Då blev det en liten diskussion mellan Mathias och Emelie:

"Gå och be om hans nummer"
"ta det lugnt"
"Gör det nu"
"Vänta"
"Gör inte du så gör jag"
"nej!"
"Jo, allvarligt. Jag gör det"
"Okej då!"

Och Emelie promenerade iväg för att be om killens nummer!

Dejtingcoachens uppdrag var slutfört för kvällen :)

kan även vara så att dejtingcoachens uppdrag kan vara slut för alltid då hennes klient blir arg för att allt numera står i en blogg ;) Hihi... förlåååååt på förhand ;)

Vi gick hem trötta, nöjda och en del av oss hungriga!

Denna dag har varit seg seg seg! Men det var det absolut värt!








grillkväll och tjejkväll

Den här helgen har varit fullspäckad!

I fredags slutade jag jobba strax innan 17 efter det att jag hade spungit runt i skolans lokaler och letat efter fritids cyklar. Konstigt nog hittade jag en "cykel" på andra våningen i en byggnad som inte vi hade tillgång till under veckan. Denna byggnad hade nämligen U6-dagars hyrt till ungdomarna som skulle delta i cykeltävlingen som anordnas i Tidaholm denna veckan. De tyckte väl inte att deras egna svindyra cyklar var tillräckligt snabba utan var tvungna att låna fritidsbarnens cyklar på 4 hjul istället. Logiskt ju ;) Men fart behövde de inte vara oroliga för att inte få. Var några "vänliga" själar som hällt ut olja på vägen där en av tävlingarna skulle gå av stapeln. De ville väl hjälpa de tävlande med farten?!

Efter jobbet skyndade jag hem och rastade hunden lite snabbt och plockade det sista i lägenheten inför att vi skulle få helgbesök. Sedan skickade jag ett sms till Mathias för att berätta att bussen från Jönköping var sen och att jag skulle ge mig av till Ica för att möta Lollo. Han svarade nämligen inte när jag försökte ringa och jag visste att han har svårt att svara när han är på jobbet ibland.
Jag låser sedan dörren efter mig och springer ner för trappen och ut till bilen. Nästan framme vid bildörren hör jag någon ropa mitt namn. Vänder mig om och där står Mathias och pratar med vår grillande granne.
Vad gjorde han där? Han skulle ju vara på jobbet, gick min klocka fel?

Han hade fått sluta tidigare så jag fick sällskap till systemet och ica. Vi rusade in på systemet 5 minuter innan de stängde och köpte en flaska vin och några cider inför kvällen. Kom ut och tittade en extra gång hur otroligt nära vi kommer ha när vi sedan flyttat :) Mötte sedan upp Lollo på ica för att köpa det som skulle grillas under kvällen. Åkte sedan till busstationen för att upptäcka att Emelies buss redan hade kommit och hon stod och väntade på oss. Ja, Emelie var helgens gäst om det inte redan har framkommit :)

Vid 19-tiden gav vi oss av hem till Lollo med bihang för att ha en trevlig grill och spelkväll. Vi åt och drack gott och framåt kvällen spelade vi besserwisser. De andra ville vara ensamma medan jag och Lollo hemskt gärna ville vara i lag med rädsla för att göra bort oss annars :P Jag erkänner att jag inte är så värst allkunnig! Sen är jag även riktig kass på namn. Det säger jag inte bara, jag är verkligen helkass på namn när det väl gäller. Det kvittar vem man frågar om namnet på så lovar jag att jag inte kommer på det. Tittade på ett program innan där de frågade om huvudpersonen i "En officer och en gentleman"... jag försökte komma på namnet. Visste ju att det var Richard Geere. Jag menar, vilken tjej har inte sett den filmen? Det slutade med att jag vände mig till Emelie och sa "du vet, han med grått hår". Jag är verkligen så kass. Och jag blir så arg på mig själv när jag aldrig kommer på namn och då är det bättre att ha någon att bolla med. Kunna förklara vilken person man menar och så kan de säga namnet.
(fast, här var han ju förstås inte så värst gråhårig, hehe)

Lördagen drog jag med Emelie ut till stallet som jag redan berättat om. LOVELY!

När vi kom hem var Mathias i full gång med att fixa sin grillmat inför personalfesten han skulle på hemma hos en jobbarkompis.
Sedan drog Emelie iväg på en joggingtur med vår hund så slapp jag det ;) och Mathias drog iväg på festen.

Därefter lagade Emelie helt underbart god mat!



och så fort allt var framdukat tog vi till oss av maten och åt tills vi inte fick ner mer :)

MUMS!!!! Har bett Emelie om receptet på denna goda kyckling och pastarätt! :)

Jag känner att detta inlägget börjar bli riktigt långt. Vill ju inte plåga mina få läsare utan fortsätter nog berätta om resten av kvällen i ett nytt inlägg så kan man bestämma själv om man vill följa fortsättningen...

En liten cliffhanger: bacardi melon, tranbärsjuice och fryst vattenmelon :)



lycka!



Emelie följde med mig till stallet idag. Så hon fotograferade mig samtidigt som jag red.
Red i westernsadel, fy fasen va kul! Vågade även testa på galoppen idag. Vilken underbar häst jag har hittat!
Emelie filmade mig också, tyvärr är filmen för stor för att få plats här :(

Fick även höra att jag inte andas när jag rider. hahaha... undrar om det syntes på min blå ton i huden eller hur hon upptäckte det? ;)

Trivs gör jag i alla fall. Ser fram så mycket emot tisdag då vi ska rida iväg på en skogstur. Får väl se hur jag mår i benen imorgon. Känns på musklerna att det var längesen jag använde dem!

Nu blir det party!

Tumör?

Under midsommar hittade jag en stor knöl i juvret på min underbara hund. Jag blev såklart superorolig men efter lugnande samtal med min bästaste kompis Mia bestämde jag mig för att avvakta till efter helgen hade gått. När måndagen kom och jag skulle ringa veterinär var knölen borta. Jag tog då för givet att det var någon slags fettknöl som hade försvunnit lika snabbt som den dök upp.



Idag på morgonen när jag skulle klappa Lea tyckte jag att juvret hängde mer än vanligt och kände efter. Då var knölen tillbaka, inte riktigt lika stor, men den var tillbaka.
Så jag ringde till smådjurskliniken i Jönköping för att rådfråga. Så nu har vi en tid för undersökning på onsdag klockan 13.30.
Har hon tumör vet jag inte vart jag tar vägen!

För det är nämligen så att just min hund ska leva lika länge som jag gör, det har hon lovat mig! :)



Någon annan som varit med om liknande då det inte var något farligt? Behöver alla lugnande ord jag kan få!


Kvällspromenad

Jag och Ellinor tog en kvällspromenad med hundarna. En bit in i skogen fick jag sällskap av en ny bekantskap:



Och den lilla sötnosen ville absolut inte flytta på sig:



så till slut fick jag puffa till den lite så att den tog luften under sina vingar igen :)

I slutet av promenaden hängde tungorna långt utanför hundarnas munnar så vi gick förbi hundklubben och lät dem svalka av sig och fylla på sin vätskenivå :)

På vägen tillbaka försökte jag ta lite fina bilder på de söta turturduvorna... inte lätt alls!

Lea var helt slut...

Gibson lyckades se pigg ut för en kort stund när han skulle fotas, den lilla linslusen :)

Sen var tungorna ute igen och de flåsade på i ett lugnt promenadtempo :)

Katinka

Igår jobbade jag till 17.00... därefter åkte jag hem, rastade hunden, bytte om och for sedan i full fart mot Falköping.

Utanför Falköping ligger stallet där jag har börjat rida.

Så när jag kom fram var det helt tomt på gården. Katinka står hos Åsas pappa som jag aldrig hade träffat så jag kunde absout inte med att gå och ringa på i huset. Så jag gick en runda på gården, det hördes musik från en byggnad på gården men där inne var det tomt. Jag kikade in i stallet som var nymålat och fint men även där var det helt tomt. Efter en stund tänkte jag att jag får väl helt enkelt skicka iväg ett sms och berätta att jag var framme. Skitpinsamt, men så fick det bli. Ställde mig vid min bil och började skriva, helt inne i mina egna tankar. Helt plötsligt kommer någon fram från bakom stallet och säger "hej". Jag hoppade högt, herregud vad rädd jag blev!

Det var såklart bara Åsa som hade varit bakom stallet (på ridbanan kan jag gissa) med sin lillasyster Amorina (superfint namn förövrigt!) och som nu hade sett att jag hade kommit.

Eftersom både Åsa och Amorina skulle rida Saga (Katinkas busiga dotter) så skulle vi hålla oss på ridbanan. Vilket jag tacksamt sa ja till och sände även en tacksam tanke till vem det än var som hade hört min önskan. Jag ville nämligen jättegärna rida på banan även denna dag just för att lära känna Katinka lite men om inte Åsa hade sagt det så hade jag inte vågat be om det, vill inte bli klassad som den tråkiga mesen, hehe!

Jag och Amorina gick och hämtade hästarna medan Åsa bytte om från målarkläder till bättre kläder att rida i. Vi fick med oss en påse med äpplen så även denna dag fick jag öva på att mata hästarna direkt ur handen. Eller rättare sagt hästen... vägrade mata Saga då hon visst har en förmåga att även tugga fingrar! Brrr!

När vi kom fram till stallet skulle hästarna stå utanför när vi gjorde dem klara eftersom färgen i stallet inte hade hunnit torka. Blev återigen chockad av vilka snälla hästar de har. Amorina tog av Saga grimma och grimskaft och hängde bara ett löst rep runt halsen på henne som inte satt fast i något alls. Samma sak gjorde vi med Katinka. Sen stod hästarna där de stod. Sååå snälla!
Det kommer tar ett tag innan jag lär mig hur otroligt snälla de är!
Vi borstade, sadlade och tränsade hästarna. Åsas pappa kom förbi och hälsade under tiden. Kommer ta ett tag innan jag fattar vad han säger, grov skånska... riktigt grov skånska alltså! Men en trevlig prick iaf :)

Till slut var vi i alla fall ute på ridbanan. Åsa red barbacka på Saga och jag red såklart i sadel, eftersom jag inte skulle kunna komma upp barbacka på Katinka!
Allt gick kanonbra och jag kände mig supertrygg förutom när jag skulle få fram henne i trav och hon lät lite konstigt, ruskade på sig och körde ner huvudet. Undrade vad hon höll på med men det var visst hennes sätt att visa att hon ville ut i skogen och inte alls trava på någon tråkig bana. Så första gången vi skulle trava tog det mig ett varv att få igång henne. Nästa gång tog det ett halvt varv och resten av gångerna ungefär en fjärdedels varv. Maken till envis häst får man leta efter!

Problemet kom när Åsa skulle rida iväg med Saga för att sätta på henne en sadel. Katinka blev hysterisk av saknad. Till en början gnäggade hon hjärtskärande och gjorde småförsök att sticka upp till stallet. Det var inga problem, det klarade jag av. Gjorde volter med henne och försökte få henne att tänka på annat. Sen började hon studsa med frambenen och lät samtidigt, då tyckte inte Nina att det var kul längre. Eftersom jag inte känner henne så väl ännu så tänkte jag "nu kastar hon av mig". Jag ville INTE bli avkastad andra gången på hennes rygg, då hade jag nog inte hoppat upp igen! Så Amorina frågade om hon skulle hålla henne, vilken lättnad, och jag sa tacksamt ja till hennes erbjudande. Så där stod vi och väntade med en otroligt sur Katinka! Men det gick bra och många spaghettiskakande ögonblick senare hade jag lugnat ner mig och Katinka hade fått tillbaka sin dotter till ridbanan och allt var frid och fröjd igen.

Imorgon ska jag förhoppningsvis tillbaka igen och förhoppningsvis går allt bra även då... :)






Min tatuering!

Glömde ju en sak! Satt igår kväll och tecknade på min tatuering som jag ska skaffa mig så småningom. Det blir en blandning mellan ängel och älva som ska sitta på min axel/skulderblad. Hon kommer täcka hela mitt skulderblad så den blir stor. Men har hört att de flesta ångrar att de gjorde för litet så om jag ändå ska plågas kan jag väl plågas rejält :)

Mitt enda dilemma är tatueraren... vem ska man gå till? Vem är duktig på ansikten och älvor... vill ju inte att hon ska få ett fult eller snett ansikte, sett allt för många sådana tatueringar :/
Någon som har något tips?

Lägger inte upp en bild på den här, vill inte få den "stulen" ;) Jag menar, bloggen kan ju vem som helst läsa, inte bara mina vänner.


Hårdrock, hundar och hästar :)

I fredags jobbade jag 6-11... sen bar det av hemåt för att på en gång ta en promenad med Lea, Ellinor och hennes hund Gibson. Vi gick ner mot hundklubben och släppte hundarna lösa. Oj, vad de sprang! De sprang i det höga gräset så det enda som syntes var 2 par öron som studsade upp och ner. Tror t.o.m att de tappade bort varandra ibland :)
Skönt att man känner någon med en hund Lea kan leka med. Gibson är, precis som Freddie, lite över året och lyckas få igång Lea ganska bra. Hon blir som valp på nytt när de har fått jobba lite på hennes humör :) Min lilla bitch :D

Efter promenaden tog jag en powernap på cirka 20 minuter för att orka med det som komma skulle :)

Vi skulle sätta oss i en bil och köra till Göteborg tillsammans med Chrille och hans sambo Veronica. Där skulle vi tillsammans med 50.000 andra människor inta Ullevi för att titta på Iron Maiden.
Det blev en riktig upplevelse, jag hade hur kul som helst. Förband var graveyard (aldrig hört talas om) och en av mina favoriter, SABATON! Gissa om jag blev lycklig när jag fick höra att de skulle vara förband.
Jag "svor i kyrkan" enligt Albin, min kompis, när jag sa att jag hade sett fram emot sabaton lika mycket som iron maiden. Det var visst inte okej att säga. Men maiden är inget band jag lyssnar på när jag ska städa eller bara bli på bra humör. Det gör jag ju med Sabaton, de är ofta i mina öron :) Så klart att jag hade sett fram emot att se dem. Sen tycker jag att Maiden var riktigt bra och en del låtar känner man så klart igen och det var riktigt kul att få se dem live. För oj vilken energi de hade!



Fick under kvällen ett sms med frågan om jag dyker upp måndag och onsdag, då blev kvällen ännu bättre. För det sms:et handlade om ifall jag ville komma ut till stallet och rida Katinka igen. SJÄLVKLART!!! Så mysigt häst... kände mig så trygg på henne! Sen har jag inte testat henne i galopp ännu men i traven flöt man fram. Känns som att man lätt skulle kunna trava barbacka på henne utan problem. Mitt enda problem skulle isf vara hur fasen jag skulle komma upp. 165 cm hög häst + oviga Nina = sadel!!! :) Men en dag, ja, en dag... då jäklar!!!

Bilder kommer så fort jag ridit henne lite mer :)

Nu är det dags att packa ihop lite fler banankartonger! bara 3 veckor kvar tills vi flyttar till vårt fina hus. Tiden går så fort!!!



RSS 2.0