Semester semester underbara semester...

Ja, så är det...

jag är snart inne på min sista vecka på min semester. Jag njuter därför i fulla drag och försöker göra så mycket som möjligt av den tid som är kvar.
Just nu är det mycket bokläsande då vädret är uruselt över hela Sverige.
Sverige är då det land jag befinner mig i och kommer befinna mig i under hela semester... så är det när man inte är stenrik och kan åka vart man vill.

Jag trivs kanonbra i vilket fall som helst... hur mysigt som helst att sitta skavfötters under en filt i en soffa med Mathias och läsa en varsin bok och ibland då och då berätta för varandra om något intressant som står i den boken man läser.
Det är semester gott folk! :)

Vad som hänt under resten av semestern kommer uppdateras efter min ledighet har tagit slut... för här tänker jag inte spendera mina sista lediga dagar. Så, gott folk, ni får vänta ett tag till! Dö nu inte av nyfikenhet ;)

"Soliga" kramar på er alla vänner!

Kullerbyttor i mitt bröst

Ja... mitt hjärta gör små lyckliga hopp i mitt bröst då och då...

och det finns bara en person som är orsaken till dessa små hopp...

Jepp...Mathias såklart...

Igår fick jag "julklappen med fabriksfel"

Sååå gulligt! Tyvärr kommer ni, mina kära läsare, inte att på något sätt få ta del av denna "julklapp". Den är alldeles för personlig och underbar för det. Men de ord som stod var sååå fina så jag kommer gå runt med ett dumt flin på läpparna i flera veckor!


RSS 2.0